reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

ja to mam brzuchol wielgachny. Kangurek ma gdzie skakać. I przytyłam, ale ja szybko też chudłam wiec się pocieszam, ze zgubie te dodatkowe kilogramy jak urodzę i będę musiała sama się zajmować dzieckiem i domem.
a to mój wielki brzuchol z maleńkim kangurkiem ;-)

Załączniki

• DSC02476.jpg
    DSC02476.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
ja to mam brzuchol wielgachny. Kangurek ma gdzie skakać. I przytyłam, ale ja szybko też chudłam wiec się pocieszam, ze zgubie te dodatkowe kilogramy jak urodzę i będę musiała sama się zajmować dzieckiem i domem.
Anisen - JAKI FAJNY!!!

Whoa ! Anisen , jaka piękna piłeczka ! Ja mam bardziej do dołu . w sensie jakby najbardziej wystajaca częśc brzuszka mi opadała ;) Jesteś pewna że gdzies tam nie chowa sie drugi kangurek ? ;)

Znachorka dzięki :-). Jestem pewna że nie ma drugiego kangurka, tyle razy robili mi już USG że by się ujawnił . Moj na 2 USG liczył na 2 maluszki ,bo bliźniaki przepowiedziała nam teściowa mojej siostry. Ciekawe czy choć płeć się będzie zgadzać. mam mieć aż 3 chłopców ;-)
no i stąd moja sukienka to wyzwanie nie do pobicia

Śliczny brzuszek:tak::tak:

czesc Sniezynki
melduje sie z polski, bylam wczoraj na wizycie z dzidzia wszytsko okej, ma juz ponad 8 cm i serduszko bije w pieknym rytmie. mam zdjecia ale naprawde kiepskie bardzo trudno cokolwiek zobczyc..

ja sie pomalu pakuje i ruszam do warszawy, caluje was mocno, zamelduje sie w wolnej chwili.pozdrawiam

Anisen! rewelacyjny masz brzuszek!

AsiaMoss: dobrze, ze dojechalas szczesliwie! milych wakacji! no i super, ze maluszek ladnie rosnie!

reklama
Do góry