reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Ilona powiedział że to za wcześnie, że na tym etapie ciąży tak na prawde jest to nie stwierdzalne bo między nóżkami jest coś co on nazwał "płytka płciowa" czy jakoś tak i to zawsze wystaje więc jeżeli ktoś probuje sprawdzic płeć na tym etapie to na 90% powie że to chłopal...

Ja tam nie wiem każdy mówi co innego ale może rzeczywiście za wcześnie.

reklama
Hmm na pewno jest to ryzykowne, ale jak porównywałam mojej siostry USG z jej to.. wow. U niej pod koniec 12 tygodnia było tak bardzo dokładnie widać siusiaka z jajeczkami... :-p:-p że na pewno z tego dziewczyna by się nie zrobiła hehehe

HELLO

To moj duzy brzuch z wczoraj z rana ;-)

20090812357.jpg

prawie 17ty tydzien.. ale wieczorami jest wiekszy :-p

hej dziewczynki.....
śliczne dzieciaczki.. i brzuszki cudo... słuchajcie a dziś cud. wstaje rano i.... nie byłm w stanie zapiąc spodni.... brzuszek mi wyskoczył:-)
i to przed sniadankiem i w ogóle.... jest cudny.. tylko szkoda że nie bardzo mm co na siebie założyc. hehehe
wieczorkiem postaram się wrzucic zdjonko to wam się pochwale.

reklama
Do góry