reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Cześć ja swój ślub musiałam przełożyć z przyszłego roku na ten:) wychodzę za mąż 24.10 i jestem w trakcie przygotowań;) tak więc w najbliższym czasie skumulują się niewatpliwie najpiękniejsze i najważniejsze chwile mojego zycia;) zdjątka obowiązkowo załącze buziak

reklama
Dziewczynki cudne brzuszki - wg mnie typowo ciążowe, teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości :-)

Madzia słodki Maluszek :-D Gratuluję

Dzień dobry :-D
img3433.jpg

content.php

Ostatnia edycja:
Ja już po USG :)

Dzidziuch bardzo fajny cały czas odwracał się do nas plecami i pan doktor się śmiał że czuje się ignorowany. Dopiero jak go trochę wytrząchał to udało się zmierzyć przezierność :) Wszystko jest super, fasol ma 6,5 cm i fajnie wygląda... z resztą same zobaczcie :)

Ja już po USG :)

Dzidziuch bardzo fajny cały czas odwracał się do nas plecami i pan doktor się śmiał że czuje się ignorowany. Dopiero jak go trochę wytrząchał to udało się zmierzyć przezierność :) Wszystko jest super, fasol ma 6,5 cm i fajnie wygląda... z resztą same zobaczcie :)
Gratuluję ślicznego maluszka, bardzo wyraźnie widać twarzyczkę i zgrabny nosek:-)

reklama
Do góry