reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Tak tak juz doczytalam na głownym wątku :)
Kochana bardzo Ci tego zycze zeby to była Milenka...i wiesz co jakos dziwnie mam wrazenie ze to bedzie Milenka.......i to wysokie tetno i w ogole jakos tak :))))

reklama
Krzywe, spaśne ale własne :D Brzuszysko :D Śmieje sie że moje dziecko ma airbagi , a raczej fatbagi ;)

Załączniki

• 13.6male.jpg
    13.6male.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 44
smieszny brzuchol, i braodz przypomina mi moj, hehe,. ten mam taki flaczek (w pozytywnym tego slowa znaczeniu), buziaki

Shingle:

Filmik jest superowy, a dzidzi jak się fajnie rozpycha nóżkami w brzuszku. Tak się rozciąga jak my rano po przebudzeniu.
Powiem Ci, że ja wczoraj wieczorkiem znów poczułam takie trzy puknięcia z boku brzucha i zaczęłam się zastanawiać czy może być mały fasol? Byłam w takim szoku, że od razu spojrzałam na brzuszek i on się podniósł... Aaaaa jak bym chciała, żeby to było właśnie to ;-)

Ciekawy przypadek , chyba musisz poddać się terapii ... boooo : zazwyczaj ludzie są oburzeni moim trybem rozumowania i bezpośrednimi ripostami ;) ale nie martw się , twoje schorzenie jest uleczalne ... wystarczy butelka whiskey ... dobrej whiskey ... najlepiej Black Label . Aaa i koniecznie zadzwoń jak ją kupisz . Każdy kto widział mnie z poniewieraną przestaje mnie lubić ... no może jeszcze za wcześnie na ta terapie , w końcu dziecko ( na szczęście jeszcze mnie nie zna) nie musi jej przechodzić no nie ? Ale taka za rok już będzie ci potrzebna , po spędzeniu ze mną roku na tym forum ;)

reklama
shingle, kurcze zazdroszcze ci. U mnie w klinice tez robia filmiki, tylko nie moj lekarz. Nie wiem czy to z racji wieku czy co...on chyba nie zna sie na tym sprzecie :/ i chyba ma tez stare metody diagnozowania, badan itd...mowi ze z plcia to nie bedziemy kombinowac wczesniej niz w 6 mies. Ja wiem ze wtedy to juz najbardziej pewne jest, ale i tak chcialabym zeby lekarz ze mna o tym rozmawial. A kiedy cos mowie to on mowi "ale pani wymysla". Kurcze nie moja wina ze swiat poszedl do przodu a on zostal w tyle :(

ale za to super popatrzec jak malenstwo sie rusza....ja bym kilka razy dziennie ogladala.:)

Do góry