reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Tak tak juz doczytalam na głownym wątku :)
Kochana bardzo Ci tego zycze zeby to była Milenka...i wiesz co jakos dziwnie mam wrazenie ze to bedzie Milenka.......i to wysokie tetno i w ogole jakos tak :))))

reklama
Krzywe, spaśne ale własne :D Brzuszysko :D Śmieje sie że moje dziecko ma airbagi , a raczej fatbagi ;)

Załączniki

• 13.6male.jpg
    13.6male.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 48
smieszny brzuchol, i braodz przypomina mi moj, hehe,. ten mam taki flaczek (w pozytywnym tego slowa znaczeniu), buziaki

Shingle:

Filmik jest superowy, a dzidzi jak się fajnie rozpycha nóżkami w brzuszku. Tak się rozciąga jak my rano po przebudzeniu.
Powiem Ci, że ja wczoraj wieczorkiem znów poczułam takie trzy puknięcia z boku brzucha i zaczęłam się zastanawiać czy może być mały fasol? Byłam w takim szoku, że od razu spojrzałam na brzuszek i on się podniósł... Aaaaa jak bym chciała, żeby to było właśnie to ;-)

Ciekawy przypadek , chyba musisz poddać się terapii ... boooo : zazwyczaj ludzie są oburzeni moim trybem rozumowania i bezpośrednimi ripostami ;) ale nie martw się , twoje schorzenie jest uleczalne ... wystarczy butelka whiskey ... dobrej whiskey ... najlepiej Black Label . Aaa i koniecznie zadzwoń jak ją kupisz . Każdy kto widział mnie z poniewieraną przestaje mnie lubić ... no może jeszcze za wcześnie na ta terapie , w końcu dziecko ( na szczęście jeszcze mnie nie zna) nie musi jej przechodzić no nie ? Ale taka za rok już będzie ci potrzebna , po spędzeniu ze mną roku na tym forum ;)

reklama
shingle, kurcze zazdroszcze ci. U mnie w klinice tez robia filmiki, tylko nie moj lekarz. Nie wiem czy to z racji wieku czy co...on chyba nie zna sie na tym sprzecie :/ i chyba ma tez stare metody diagnozowania, badan itd...mowi ze z plcia to nie bedziemy kombinowac wczesniej niz w 6 mies. Ja wiem ze wtedy to juz najbardziej pewne jest, ale i tak chcialabym zeby lekarz ze mna o tym rozmawial. A kiedy cos mowie to on mowi "ale pani wymysla". Kurcze nie moja wina ze swiat poszedl do przodu a on zostal w tyle :(

ale za to super popatrzec jak malenstwo sie rusza....ja bym kilka razy dziennie ogladala.:)

Do góry