reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Hej dziewczyny. Wklejam zdjęcie mojego jeszcze małego brzuszka w 13t4d oraz dzidziusia w 12t2d Pozdrowionka :)

Ja mam dokladnie taki brzuch jak Ty :-) z profilu..

Alexandriaa i Losek czyli ja też mam podobny do Was brzusze hehe:-p

Dzisiaj rano pytam się Mojego czy już widać, że jestem w ciąży czy jak, a on do mnie "no już wyglądasz jakbyś traciła wcięcia"

... ale mnie "pocieszył" głupek :-p

reklama
ja mam taki brzuszek ze juz sie nie wymigam. dziś byłam umówic sie na koloryzacje przed ślubem i pani od razu ze pamieta i farba ma być bez amoniaku ton w ton. druga jak sie jej zapytała czy wtedy umawiac kogos na trwałą to kazała jej przesunąc o 2 godziny wizyte. a potem konspiracyjnie - bo pani jest w ciązy to nie będziemy jej truć.
aha, pracuje tam moja była uczennica ;) ciekawe czy będzie jak będe na koloryzacji. fajna dziewczyna i chętnie bym sie dowiedziała co u niej słychać
wiec ja to mam juz brzuchacza jak sie patrzy. Jak wróci mój skarb wieczorem to poprosze go o zdjecie ;) a co mi tam, najwyżej będzie sie śmiał

Mi brzuch ostatnio też wyskoczył...ale największy jest wieczorem..
A z Filipem dopiero od piątego miesiąca było widać cokolwiek więc teraz bardzo szybko...:szok: Może uda mi sie na dniach zrobić fotkę to się pochwalę..już razem z fotką z usg bo zostały tylko 4 dni!!!:-D:-D:-D
Jeśli chodzi o płeć..to u nas do 7 miesiaca na 90% mieliśmy mieć córeczkę...(Filip strasznie się chował przy badaniach)
Mój M chciał zawsze pierwszego synka i podczas badania się śmiał że on jeszcze coś tam dorobi...:-D No i na wizycie w 7 miesiącu pani doktor nam oznajmiła że mamy syna....:szok:...ale byłam wtedy zdziwiona.....hihih
No teraz oboje chcemy córeczkę...ale ja mam przeczucie że to kolejny synek..:tak:
Choć w sumie przeczucie mi się zmienia...i nie wiem od czego to zależy...haha

a to jestem ja :tak:

Załączniki

• Picture 032.jpg
    Picture 032.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 59
  • Picture 027.jpg
    Picture 027.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Mój M chciał zawsze pierwszego synka i podczas badania się śmiał że on jeszcze coś tam dorobi...:-D No i na wizycie w 7 miesiącu pani doktor nam oznajmiła że mamy syna....:szok:...ale byłam wtedy zdziwiona.....hihih
No teraz oboje chcemy córeczkę...ale ja mam przeczucie że to kolejny synek..:tak:
Choć w sumie przeczucie mi się zmienia...i nie wiem od czego to zależy...haha
To życzę Ci z całego serca żeby była córeczka:tak:
No u mnie brzuszek już zaczyna być widoczny od samego rana jeszcze nie dawno przeżywałam że tylko troszkę wieczorem widać a teraz już coraz większy jest:blink:wieczorkiem wkleję zdjęcie jak moj G. wróci z pracy:-)

Do góry