reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Hej dziewczyny. Wklejam zdjęcie mojego jeszcze małego brzuszka w 13t4d oraz dzidziusia w 12t2d Pozdrowionka :)

Ja mam dokladnie taki brzuch jak Ty :-) z profilu..

Alexandriaa i Losek czyli ja też mam podobny do Was brzusze hehe:-p

Dzisiaj rano pytam się Mojego czy już widać, że jestem w ciąży czy jak, a on do mnie "no już wyglądasz jakbyś traciła wcięcia"

... ale mnie "pocieszył" głupek :-p

reklama
ja mam taki brzuszek ze juz sie nie wymigam. dziś byłam umówic sie na koloryzacje przed ślubem i pani od razu ze pamieta i farba ma być bez amoniaku ton w ton. druga jak sie jej zapytała czy wtedy umawiac kogos na trwałą to kazała jej przesunąc o 2 godziny wizyte. a potem konspiracyjnie - bo pani jest w ciązy to nie będziemy jej truć.
aha, pracuje tam moja była uczennica ;) ciekawe czy będzie jak będe na koloryzacji. fajna dziewczyna i chętnie bym sie dowiedziała co u niej słychać
wiec ja to mam juz brzuchacza jak sie patrzy. Jak wróci mój skarb wieczorem to poprosze go o zdjecie ;) a co mi tam, najwyżej będzie sie śmiał

Mi brzuch ostatnio też wyskoczył...ale największy jest wieczorem..
A z Filipem dopiero od piątego miesiąca było widać cokolwiek więc teraz bardzo szybko...:szok: Może uda mi sie na dniach zrobić fotkę to się pochwalę..już razem z fotką z usg bo zostały tylko 4 dni!!!:-D:-D:-D
Jeśli chodzi o płeć..to u nas do 7 miesiaca na 90% mieliśmy mieć córeczkę...(Filip strasznie się chował przy badaniach)
Mój M chciał zawsze pierwszego synka i podczas badania się śmiał że on jeszcze coś tam dorobi...:-D No i na wizycie w 7 miesiącu pani doktor nam oznajmiła że mamy syna....:szok:...ale byłam wtedy zdziwiona.....hihih
No teraz oboje chcemy córeczkę...ale ja mam przeczucie że to kolejny synek..:tak:
Choć w sumie przeczucie mi się zmienia...i nie wiem od czego to zależy...haha

a to jestem ja :tak:

Załączniki

• Picture 032.jpg
    Picture 032.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 63
  • Picture 027.jpg
    Picture 027.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Mój M chciał zawsze pierwszego synka i podczas badania się śmiał że on jeszcze coś tam dorobi...:-D No i na wizycie w 7 miesiącu pani doktor nam oznajmiła że mamy syna....:szok:...ale byłam wtedy zdziwiona.....hihih
No teraz oboje chcemy córeczkę...ale ja mam przeczucie że to kolejny synek..:tak:
Choć w sumie przeczucie mi się zmienia...i nie wiem od czego to zależy...haha
To życzę Ci z całego serca żeby była córeczka:tak:
No u mnie brzuszek już zaczyna być widoczny od samego rana jeszcze nie dawno przeżywałam że tylko troszkę wieczorem widać a teraz już coraz większy jest:blink:wieczorkiem wkleję zdjęcie jak moj G. wróci z pracy:-)

Do góry