reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Czesc babki
Zalączam znowuż...moje brzusisko :)))

Załączniki

• IMG_0040.jpg
    IMG_0040.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Śliczne fotki dziewczynki.
Pokazujcie się śmiało wszystkie, miło Was poznać nie tylko z postów, ale również ze zdjęć. pozdrowionka

Czarodziejka!! jaki Ty masz ladny ten brzuch! Taki fajnie zaokraglony! :tak::tak::tak:

Ja to narazie wygladam jakby mnie wzdecie meczylo :szok: Poprosze M. zeby mi zrobil zdjecie przez weekend to w poniedzialek wrzuce i same sie przekonacie...
ahhh:-)! ja chyba zdecydowanie mam syndrom pierwszej ciazy, bo ja juz bym tak chciala miec taki ladny widoczny brzuszek, zeby caly swiat wiedzial, ze u mnie dzidzia pod sercem mieszka!!!!:-):tak::tak::tak:

patrycja dzięki!!! ;-)

czarodziejka śliczny brzuszek....:))

shingle twoja dzidzia super...:)
Świetny ten filmik....ahhh :) Napatrzeć się nie mogę!
A jak się wierci to Twoje maleństwo...:-D:-D:-D aż trudno uwierzyć że jeszcze ruchów nie czujemy no nie....?!?

Shingle ale cudna kruszynka....Czyżby gin dopatrzył sie miedzy nózki bo napisane bylo Milenka :)
Ale fajna pamiątka taki film chyba na połowkowym tez poprosze zeby mi nagrano :)

reklama
Lekarz nic nie wypatrzył, ale cała nasza trójka (małż, synek i ja) bardzo byśmy chcieli żeby to była Milenka :tak: Zobaczymy czy się uda. Podobno na następnym USG (3 września) będzie można się wypatrzeć jaka płeć.

Do góry