reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Czesc babki
Zalączam znowuż...moje brzusisko :)))

Załączniki

• IMG_0040.jpg
    IMG_0040.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Śliczne fotki dziewczynki.
Pokazujcie się śmiało wszystkie, miło Was poznać nie tylko z postów, ale również ze zdjęć. pozdrowionka

Czarodziejka!! jaki Ty masz ladny ten brzuch! Taki fajnie zaokraglony! :tak::tak::tak:

Ja to narazie wygladam jakby mnie wzdecie meczylo :szok: Poprosze M. zeby mi zrobil zdjecie przez weekend to w poniedzialek wrzuce i same sie przekonacie...
ahhh:-)! ja chyba zdecydowanie mam syndrom pierwszej ciazy, bo ja juz bym tak chciala miec taki ladny widoczny brzuszek, zeby caly swiat wiedzial, ze u mnie dzidzia pod sercem mieszka!!!!:-):tak::tak::tak:

patrycja dzięki!!! ;-)

czarodziejka śliczny brzuszek....:))

shingle twoja dzidzia super...:)
Świetny ten filmik....ahhh :) Napatrzeć się nie mogę!
A jak się wierci to Twoje maleństwo...:-D:-D:-D aż trudno uwierzyć że jeszcze ruchów nie czujemy no nie....?!?

Shingle ale cudna kruszynka....Czyżby gin dopatrzył sie miedzy nózki bo napisane bylo Milenka :)
Ale fajna pamiątka taki film chyba na połowkowym tez poprosze zeby mi nagrano :)

reklama
Lekarz nic nie wypatrzył, ale cała nasza trójka (małż, synek i ja) bardzo byśmy chcieli żeby to była Milenka :tak: Zobaczymy czy się uda. Podobno na następnym USG (3 września) będzie można się wypatrzeć jaka płeć.

Do góry