reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Śliczny brzuszek! Już bez żadnych wątpliwości widać że to śliczny domek maleństwa:-)Czesc babki
Zalączam znowuż...moje brzusisko ))
Czarodziejka!! jaki Ty masz ladny ten brzuch! Taki fajnie zaokraglony!
Ja to narazie wygladam jakby mnie wzdecie meczylo Poprosze M. zeby mi zrobil zdjecie przez weekend to w poniedzialek wrzuce i same sie przekonacie...
ahhh:-)! ja chyba zdecydowanie mam syndrom pierwszej ciazy, bo ja juz bym tak chciala miec taki ladny widoczny brzuszek, zeby caly swiat wiedzial, ze u mnie dzidzia pod sercem mieszka!!!!:-)
Ja to narazie wygladam jakby mnie wzdecie meczylo Poprosze M. zeby mi zrobil zdjecie przez weekend to w poniedzialek wrzuce i same sie przekonacie...
ahhh:-)! ja chyba zdecydowanie mam syndrom pierwszej ciazy, bo ja juz bym tak chciala miec taki ladny widoczny brzuszek, zeby caly swiat wiedzial, ze u mnie dzidzia pod sercem mieszka!!!!:-)
madzia8310
Fanka BB :)
patrycja dzięki!!! ;-)
czarodziejka śliczny brzuszek....)
shingle twoja dzidzia super...
Świetny ten filmik....ahhh Napatrzeć się nie mogę!
A jak się wierci to Twoje maleństwo... aż trudno uwierzyć że jeszcze ruchów nie czujemy no nie....?!?
czarodziejka śliczny brzuszek....)
shingle twoja dzidzia super...
Świetny ten filmik....ahhh Napatrzeć się nie mogę!
A jak się wierci to Twoje maleństwo... aż trudno uwierzyć że jeszcze ruchów nie czujemy no nie....?!?
Czarodziejka
Fanka BB :)
Shingle ale cudna kruszynka....Czyżby gin dopatrzył sie miedzy nózki bo napisane bylo Milenka
Ale fajna pamiątka taki film chyba na połowkowym tez poprosze zeby mi nagrano
Ale fajna pamiątka taki film chyba na połowkowym tez poprosze zeby mi nagrano
reklama