Słonko jeszcze raz życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze, no ale to już Was spotkało bo macie siebie i dzidziusia już niedługo
Oprócz tego chciałam Wam życzyć także wspólnego radowania się każdym nowym dniem, dużo wzajemnego szacunku, zrozumienia i zaufania. Bo od tej pory jesteście jednością i wspólnie będziecie tworzyć miłość, która będzie przykładem dla innych 
reklama
Dziewczyny chciałam się pochwalić że jestem już mężatkąŚlub udał się w 100 %, był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. A mężusia kocham jeszcze bardziej niż przed ślubem :-) niesamowite to jest ale tule go cały czas hehehe i nie mogę się od niego odkleić. Dołączam kilka zdjęć ;-)[/QUOTE
Sliczna z Was para , sliczne zdjecia , i nie wiem wszystko sliiiiiiicznie . GRATULUJE ....GRATULUJE .... GRATULUJE....
Alexandriaa jeszcze raz serdeczne gratulacje
też już oglądałam fotki na nk, wyglądałaś prześlicznie
szczęścia i miłości życzę
mnie/nas też małżeństwo zmienilo, niby nic, ale mam wrażenie że jakoś "bardziej" się kochamy (jeśli to mozliwe
), a na pewno mniej kłócimy i nie o bzdetki, bo jakoś szkoda nam na to czasu

mnie/nas też małżeństwo zmienilo, niby nic, ale mam wrażenie że jakoś "bardziej" się kochamy (jeśli to mozliwe

Majsi Zawsze średnio mi się takie zdjęcia podobały bo niestety często wcale nie wyglądają ładnie, ale te Twoje są super
A mała jaka fajna-to już prawdziwy człowieczek i jak fajnie wygląda z profilu. Kurde normalnie widać, że dziewuszka
Ja chyba też już musiałabym pomyśleć o takim USG 3D bo dzidzia już jest dosyć duża a ja nie wiem w sumie jak wygląda, ile waży i takie tam
A fotki postaram się wrzucić pojutrze, bo wczoraj zdychałam, a mężuś znów w delegacji (kurde w tym miesiącu nie było go już prawie 1,5 tygodnia!!!) i nie ma kto mi zrobić fotki, a sama to nie dam rady
Ja chyba też już musiałabym pomyśleć o takim USG 3D bo dzidzia już jest dosyć duża a ja nie wiem w sumie jak wygląda, ile waży i takie tam
A fotki postaram się wrzucić pojutrze, bo wczoraj zdychałam, a mężuś znów w delegacji (kurde w tym miesiącu nie było go już prawie 1,5 tygodnia!!!) i nie ma kto mi zrobić fotki, a sama to nie dam rady
kaasiorek84
Fanka BB :)
gratuluję Alexandriaa, wyglądaliście cudnie;-) teraz kolej na mnie
jeszcze 4 dni...

alexandriaa
Dziękuję Dziewczyny za gratulacje i miłe słowa
Tygrynka my też chyba "bardziej" się kochamy - niesamowite :-)
kaasiorek koniecznie zdaj relację jak już będziesz po :-) bierzesz też cywilny czy kościelny?
kaasiorek koniecznie zdaj relację jak już będziesz po :-) bierzesz też cywilny czy kościelny?
alexandriaa
Majsi świetne zdjęcie, aż korci by pójść na to usg 3d
Siuniab mój mężuś pojechał na delegacje do Suwałk na 3 miesiące a to drugi koniec Polski :-( masakra ja nie wiem jak ja wytrzymam, chyba zobaczę go przed samym porodem. i też nie ma mi kto zdjęć porobić ;]
Siuniab mój mężuś pojechał na delegacje do Suwałk na 3 miesiące a to drugi koniec Polski :-( masakra ja nie wiem jak ja wytrzymam, chyba zobaczę go przed samym porodem. i też nie ma mi kto zdjęć porobić ;]
reklama
Dziękuję Dziewczyny za gratulacje i miłe słowa![]()
Kasiorek bierze też kościelny, ja miałam tylko cywilny, kościelny planujemy za jakieś dwa lata, a Wy będziecie brać kościelny?