reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Słonko jeszcze raz życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze, no ale to już Was spotkało bo macie siebie i dzidziusia już niedługo :D Oprócz tego chciałam Wam życzyć także wspólnego radowania się każdym nowym dniem, dużo wzajemnego szacunku, zrozumienia i zaufania. Bo od tej pory jesteście jednością i wspólnie będziecie tworzyć miłość, która będzie przykładem dla innych :)

reklama
Dziewczyny chciałam się pochwalić że jestem już mężatką :tak: Ślub udał się w 100 %, był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. A mężusia kocham jeszcze bardziej niż przed ślubem :-) niesamowite to jest ale tule go cały czas hehehe i nie mogę się od niego odkleić. Dołączam kilka zdjęć ;-)[/QUOTE
Sliczna z Was para , sliczne zdjecia , i nie wiem wszystko sliiiiiiicznie . GRATULUJE ....GRATULUJE .... GRATULUJE....

Alexandriaa jeszcze raz serdeczne gratulacje:tak: też już oglądałam fotki na nk, wyglądałaś prześlicznie:tak: szczęścia i miłości życzę:tak:
mnie/nas też małżeństwo zmienilo, niby nic, ale mam wrażenie że jakoś "bardziej" się kochamy (jeśli to mozliwe:-D), a na pewno mniej kłócimy i nie o bzdetki, bo jakoś szkoda nam na to czasu:tak:

Majsi Zawsze średnio mi się takie zdjęcia podobały bo niestety często wcale nie wyglądają ładnie, ale te Twoje są super :) A mała jaka fajna-to już prawdziwy człowieczek i jak fajnie wygląda z profilu. Kurde normalnie widać, że dziewuszka :)

Ja chyba też już musiałabym pomyśleć o takim USG 3D bo dzidzia już jest dosyć duża a ja nie wiem w sumie jak wygląda, ile waży i takie tam :)

A fotki postaram się wrzucić pojutrze, bo wczoraj zdychałam, a mężuś znów w delegacji (kurde w tym miesiącu nie było go już prawie 1,5 tygodnia!!!) i nie ma kto mi zrobić fotki, a sama to nie dam rady ;)

Dziękuję Dziewczyny za gratulacje i miłe słowa :)

Tygrynka my też chyba "bardziej" się kochamy - niesamowite :-)

kaasiorek koniecznie zdaj relację jak już będziesz po :-) bierzesz też cywilny czy kościelny?

Majsi świetne zdjęcie, aż korci by pójść na to usg 3d

Siuniab mój mężuś pojechał na delegacje do Suwałk na 3 miesiące a to drugi koniec Polski :-( masakra ja nie wiem jak ja wytrzymam, chyba zobaczę go przed samym porodem. i też nie ma mi kto zdjęć porobić ;]

reklama
Dziękuję Dziewczyny za gratulacje i miłe słowa :)

Tygrynka my też chyba "bardziej" się kochamy - niesamowite :-)

kaasiorek koniecznie zdaj relację jak już będziesz po :-) bierzesz też cywilny czy kościelny?

Kasiorek bierze też kościelny, ja miałam tylko cywilny, kościelny planujemy za jakieś dwa lata, a Wy będziecie brać kościelny?

Do góry