reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Kasiorek bierze też kościelny, ja miałam tylko cywilny, kościelny planujemy za jakieś dwa lata, a Wy będziecie brać kościelny?

Chcemy wziąć kościelny ale zobaczymy kiedy, jak z kasą będzie i w ogóle. Narazie najważniejsza Oliwka a pozatym wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną i tym samym kupiliśmy dom więc później może być ciężko z kasą

reklama
Chcemy wziąć kościelny ale zobaczymy kiedy, jak z kasą będzie i w ogóle. Narazie najważniejsza Oliwka a pozatym wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną i tym samym kupiliśmy dom więc później może być ciężko z kasą

same dobre wieści - ślub, dom, córeczka - fajnie:tak:
a wiesz kochana co mnie zdziwiło? że Ty masz termin na 7 ja na 10 a na suwaczkach mamy równo:eek: chyba, że ja suwaczek ustawiałam na 7 jak sama obliczałam datę porodu i chyba właśnie wyszła mi na 7 lutego:eek:

alexandria- gratulacje :)))))pieknie wygladaliscie :)) i w
idac, ze jestescie bardzo szczesliwi :))
a nas ten dzien czeka za niecaly rok :) ale tez cywilny...tylko, ze jesli sie uda, to poza urzedem...:))

[FONT=Georgia pisze:
Siuniab mój mężuś pojechał na delegacje do Suwałk na 3 miesiące a to drugi koniec Polski :-( masakra ja nie wiem jak ja wytrzymam, chyba zobaczę go przed samym porodem. i też nie ma mi kto zdjęć porobić ;][/FONT]

Oj to coś wiesz o rozstaniach tak jak ja... :( Przekichane prawda? I to jeszcze po ślubie gdzie chciałabyś go teraz mieć cały czas przy sobie. Mój oprócz ciągłych wyjazdów ma nienormowany czas pracy. Niestety stanowisko jakie ma sprawia, że nawet jak jest w domu to pracuje, ciągłe telefony itp... No, ale mogę sobie chociaż na niego popatrzeć jak jest w domku... :-(

Kochane to wczorajsze fotki z USG i na dwóch ostatnich fotkach jest sisiorek, którego ciężko mi się dopatrzyć:-p ale wg ginka jest:-D na przedostatnim zdjęciu sisiorek i jajeczka są tam gdzie plusik:-D a na piątym zdjęciu ładnie zaznaczona kość udowa:tak:
Dołączam też fotki dzisiejszego brzuszka:-)

DSC02194.jpgDSC02195.jpg
DSC02196.jpgDSC02197.jpg
DSC02198.jpgDSC02199.jpg
DSC02200.jpgDSC02203.jpg
DSC02205.jpgDSC02206.jpg

Mamao Sowko, sliczny brzusio:tak::tak: Ale niestety ja niedouczona jestem bo jak ktos mi zdjecia nie opisze palcem to nic nie wiedze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Najwazniejsze ze synus zdrowy i rozwija sie prawidlowo:-):-)

Kochane to wczorajsze fotki z USG i na dwóch ostatnich fotkach jest sisiorek, którego ciężko mi się dopatrzyć:-p ale wg ginka jest:-D na przedostatnim zdjęciu sisiorek i jajeczka są tam gdzie plusik:-D a na piątym zdjęciu ładnie zaznaczona kość udowa:tak:
Dołączam też fotki dzisiejszego brzuszka:-)
Synuś cudowny, 100% facecik!!!!:tak::-) A Ty masz naprawdę prześliczny brzuszek tylko pozazdrościć:tak::tak::tak:

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI

Wklejam 2 fotki z usg 4d:

1) z prawego profilu
2) z przodu

profil.jpg 20091020661.jpg

I Podaje WAM linki do 2 krotkich filmików z USG:

1) [video=youtube;mCd7TdSRMH0]http://www.youtube.com/watch?v=mCd7TdSRMH0[/video]
2) [video=youtube;c_r1a3wsyIc]http://www.youtube.com/watch?v=c_r1a3wsyIc[/video]

Do góry