reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Kasiorek bierze też kościelny, ja miałam tylko cywilny, kościelny planujemy za jakieś dwa lata, a Wy będziecie brać kościelny?

Chcemy wziąć kościelny ale zobaczymy kiedy, jak z kasą będzie i w ogóle. Narazie najważniejsza Oliwka a pozatym wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną i tym samym kupiliśmy dom więc później może być ciężko z kasą

reklama
Chcemy wziąć kościelny ale zobaczymy kiedy, jak z kasą będzie i w ogóle. Narazie najważniejsza Oliwka a pozatym wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną i tym samym kupiliśmy dom więc później może być ciężko z kasą

same dobre wieści - ślub, dom, córeczka - fajnie:tak:
a wiesz kochana co mnie zdziwiło? że Ty masz termin na 7 ja na 10 a na suwaczkach mamy równo:eek: chyba, że ja suwaczek ustawiałam na 7 jak sama obliczałam datę porodu i chyba właśnie wyszła mi na 7 lutego:eek:

alexandria- gratulacje :)))))pieknie wygladaliscie :)) i w
idac, ze jestescie bardzo szczesliwi :))
a nas ten dzien czeka za niecaly rok :) ale tez cywilny...tylko, ze jesli sie uda, to poza urzedem...:))

[FONT=Georgia pisze:
Siuniab mój mężuś pojechał na delegacje do Suwałk na 3 miesiące a to drugi koniec Polski :-( masakra ja nie wiem jak ja wytrzymam, chyba zobaczę go przed samym porodem. i też nie ma mi kto zdjęć porobić ;][/FONT]

Oj to coś wiesz o rozstaniach tak jak ja... :( Przekichane prawda? I to jeszcze po ślubie gdzie chciałabyś go teraz mieć cały czas przy sobie. Mój oprócz ciągłych wyjazdów ma nienormowany czas pracy. Niestety stanowisko jakie ma sprawia, że nawet jak jest w domu to pracuje, ciągłe telefony itp... No, ale mogę sobie chociaż na niego popatrzeć jak jest w domku... :-(

Kochane to wczorajsze fotki z USG i na dwóch ostatnich fotkach jest sisiorek, którego ciężko mi się dopatrzyć:-p ale wg ginka jest:-D na przedostatnim zdjęciu sisiorek i jajeczka są tam gdzie plusik:-D a na piątym zdjęciu ładnie zaznaczona kość udowa:tak:
Dołączam też fotki dzisiejszego brzuszka:-)

DSC02194.jpgDSC02195.jpg
DSC02196.jpgDSC02197.jpg
DSC02198.jpgDSC02199.jpg
DSC02200.jpgDSC02203.jpg
DSC02205.jpgDSC02206.jpg

Mamao Sowko, sliczny brzusio:tak::tak: Ale niestety ja niedouczona jestem bo jak ktos mi zdjecia nie opisze palcem to nic nie wiedze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Najwazniejsze ze synus zdrowy i rozwija sie prawidlowo:-):-)

Kochane to wczorajsze fotki z USG i na dwóch ostatnich fotkach jest sisiorek, którego ciężko mi się dopatrzyć:-p ale wg ginka jest:-D na przedostatnim zdjęciu sisiorek i jajeczka są tam gdzie plusik:-D a na piątym zdjęciu ładnie zaznaczona kość udowa:tak:
Dołączam też fotki dzisiejszego brzuszka:-)
Synuś cudowny, 100% facecik!!!!:tak::-) A Ty masz naprawdę prześliczny brzuszek tylko pozazdrościć:tak::tak::tak:

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI

Wklejam 2 fotki z usg 4d:

1) z prawego profilu
2) z przodu

profil.jpg 20091020661.jpg

I Podaje WAM linki do 2 krotkich filmików z USG:

1) [video=youtube;mCd7TdSRMH0]http://www.youtube.com/watch?v=mCd7TdSRMH0[/video]
2) [video=youtube;c_r1a3wsyIc]http://www.youtube.com/watch?v=c_r1a3wsyIc[/video]

Do góry