reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
Dziewczyny chciałam się pochwalić że jestem już mężatką Ślub udał się w 100 %, był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. A mężusia kocham jeszcze bardziej niż przed ślubem :-) niesamowite to jest ale tule go cały czas hehehe i nie mogę się od niego odkleić. Dołączam kilka zdjęć ;-)
Załączniki
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
wyglądaliście prześlicznie!:-) jeszcze raz gratuluje!:-)Dziewczyny chciałam się pochwalić że jestem już mężatką Ślub udał się w 100 %, był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. A mężusia kocham jeszcze bardziej niż przed ślubem :-) niesamowite to jest ale tule go cały czas hehehe i nie mogę się od niego odkleić. Dołączam kilka zdjęć ;-)
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Dziewczyny chciałam się pochwalić że jestem już mężatką Ślub udał się w 100 %, był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. A mężusia kocham jeszcze bardziej niż przed ślubem :-) niesamowite to jest ale tule go cały czas hehehe i nie mogę się od niego odkleić. Dołączam kilka zdjęć ;-)
Jeszcze raz gratuluje!! Wszystkiego dobrego!Byś była zawsze szczęśliwa tak jak w dniu ślubu!
Ślicznie wyglądałaś!
Jeszcze raz gratuluję Kochana! Już widziałam zdjątka na NK:-)
Pięknie wyglądałaś, a szczęście masz wypisane na buźce
zabeczka
Alexandriaa wielkie gratulacje Wygladalas przecudnie:-):-)
zabeczka
Majsii sliczna ta twoja krolewna, piekne zdjecia
Czarodziejka
Majsi- foty na wypasie....ale czad!!!!!!!!!
reklama