reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
witam moje kochane sniezynki po dwutygodniowej przerwie.... ale fantastycznie jest poogladac te Wasze malentaski...jeden ladniejszy od drugiego...a brzuszki jakie cudne..! :-):-):-) postaram sie nadrobic ile sie da i juz sie na szczescie nigdzie nie ruszam takze juz teraz powinnam byc na biezaco! :-)

MomoBartusiaSowki - super fotki ale ja tak patrze i patrze i za groma nie iwdze tego sisiorka , ale najwazniejsze ze Pan doktor wypatrzyl .Jejku ale ty masz maly zgrabny brzuszek - moj to jest sloniowych wymiarow...
Losek super masz dzidziorka , a nosek super taki slodziutki . Sliczna dziewczyneczka

A ja dziś byłam na USG, ale niestety nie mam fotek, bo mała ( już wiemy, ze to dziewczynka) jest strasznie ruchliwa:-p też myślimy nad zrobieniem USG 4d, super pamiątka:-D

reklama
Do góry