reklama
Tygrynko brzuszek cudny a Ty nie wymuszaj komplementów![]()
rozgryzła mnie

szczerze to kiedyś mi się za bardzo ciążowe brzuszki nie podobały

olenka12345
Fanka BB :)
rozgryzła mnie
szczerze to kiedyś mi się za bardzo ciążowe brzuszki nie podobaływ sensie skóry itp, bo piłeczka może być... i dlatego ciężko było mi się przestawić, że teraz ja taki mam, głupie wiem
![]()
Kochana teraz to my wszystkie takie mamy brzuszki więc nie jesteś sama;-):-)

Czarodziejka
Pileczka pierwsza klasa!!!!a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie![]()
ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę
chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe
I widze ze juz kreseczka widoczna
a jaka krzywa

Tygrynia suuperowy brzunio
Mój też już nieźle wywaliło. Chyba poproszę aby mi Mikuś zrobił dziś jakieś topless fotki i po ocenzurowaniu wrzucę jedno lub dwa
Wiecie też brzuszek to mi już taki się zrobił duży, że dwa dni temu chciałam andżelę (ehhe weszło chyba na stałe do mojego słownika) ogolić i musiałam robić to na ślepo 

Czarodziejka
Siuniab- to czekamy na fotoski

alexandriaa
Tygrynia suuperowy brzunioMój też już nieźle wywaliło. Chyba poproszę aby mi Mikuś zrobił dziś jakieś topless fotki i po ocenzurowaniu wrzucę jedno lub dwa
Wiecie też brzuszek to mi już taki się zrobił duży, że dwa dni temu chciałam andżelę (ehhe weszło chyba na stałe do mojego słownika) ogolić i musiałam robić to na ślepo
![]()
Pozazdrościć tylko takiego brzuszka, mój nadal mały

zabeczka
Moj brzusio tez maly, ale w tym tygodniu mnie troszke wywalilo i mam mala pileczke
Jak jeszcze troszke podrosnie to wrzuce nastepne foteczki

Moj brzusio tez maly, ale w tym tygodniu mnie troszke wywalilo i mam mala pileczkeJak jeszcze troszke podrosnie to wrzuce nastepne foteczki
![]()
ale na bank masz piłeczkę większą wieczorkiem niż rano nie?

reklama
zabeczka
No jasneale na bank masz piłeczkę większą wieczorkiem niż rano nie?![]()