reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Tylko oficjalniena pewno nie po mamusiach!!mamusie są skromne i ZAWSZE trzymają nóżki złączone![]()

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Popieram!Ze złączonymi nóżkami trudno byłoby nam zajść w ciązeChyba jednak po mamusiach takie cnotliwe te nasze dzieci
A to mój brzuszek z synusiem w środku![]()

Rośnie i rozpycha się nózkamiPopieram!Super brzusio!
synuś rośnie aż miło
:-)

Wklejaj koniecznie,daj nacieszyć oczyeee widzę że koleżanki nie zrozumiały ironii![]()
SercaDwa super brzuszek!!
Chyba zaraz wkleję swój, wczoraj mężulkowi wysyłałam co by nie zapomniał![]()

Ależ Ty piękna jesteś! A brzusio Ci uroku dodaje! Cudne zdjecie!A to mój brzuszek z synusiem w środku![]()
Nie no, masz rację. Ja to jeszcze dziewicą bym była gdyby się z mężem w ten teges nie bawiła hehe!na pewno nie po mamusiach!!mamusie są skromne i ZAWSZE trzymają nóżki złączone![]()
W sumie mamusie są skromne i nóżki mają słączone jak trzeba! Bo ja nie trzeba to wiadomo hehe
A Ty młoda chwal się zdjęciami a nie chowaj po kątach!
fotka nr 1 - ze szpitala (mój mąż ma chyba jakieś zboczenie na tym punkcie, mam foty z każdej sytuacji życiowej!! proszę zwrócić uwagę jaką miałam piękną szpitalną koszulę :-) ale szczerze nawet mi się podobała, kolejne zboczenie??)
fotka nr 2 - wczorajsze werandowanie na jesiennym balkonie mamusi :-)
fotka nr 3 - mój dzisiejszy brzuszek:-) proszę nie patrzeć na twarz i wlosy (taaak teraz wszystkie oczy w te miejsca gdzie prosiłam by nie patrzeć
) - jest to skutek długiego leżenia (no AŻ tydzień, ale mi już wystarczy
) i wielkiego stresu plus unikanie mycia włosów przez kilka dni
fotka nr 2 - wczorajsze werandowanie na jesiennym balkonie mamusi :-)
fotka nr 3 - mój dzisiejszy brzuszek:-) proszę nie patrzeć na twarz i wlosy (taaak teraz wszystkie oczy w te miejsca gdzie prosiłam by nie patrzeć

reklama
Ależ Ty piękna jesteś! A brzusio Ci uroku dodaje! Cudne zdjecie!
Bardzo miło ,że Wam się podobaJaki śliczny zgrabny brzusio
Ja też chcę taki...

Nie ma to jak ja od razu jak tylko zaszłam w ciaze słyszałam od tesciowej "ależ Ty zbrzydłaś!" "córa bedzie".A zaznaczam ,że przez 4 mce żygałam jak kot po obierach