reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
eee widzę że koleżanki nie zrozumiały ironii :-D

SercaDwa super brzuszek!!

Chyba zaraz wkleję swój, wczoraj mężulkowi wysyłałam co by nie zapomniał:-D

A to mój brzuszek z synusiem w środku:happy:
Ależ Ty piękna jesteś! A brzusio Ci uroku dodaje! Cudne zdjecie!

na pewno nie po mamusiach!!mamusie są skromne i ZAWSZE trzymają nóżki złączone :-p
Nie no, masz rację. Ja to jeszcze dziewicą bym była gdyby się z mężem w ten teges nie bawiła hehe!
W sumie mamusie są skromne i nóżki mają słączone jak trzeba! Bo ja nie trzeba to wiadomo hehe

A Ty młoda chwal się zdjęciami a nie chowaj po kątach!

fotka nr 1 - ze szpitala (mój mąż ma chyba jakieś zboczenie na tym punkcie, mam foty z każdej sytuacji życiowej!! proszę zwrócić uwagę jaką miałam piękną szpitalną koszulę :-) ale szczerze nawet mi się podobała, kolejne zboczenie??)

fotka nr 2 - wczorajsze werandowanie na jesiennym balkonie mamusi :-)

fotka nr 3 - mój dzisiejszy brzuszek:-) proszę nie patrzeć na twarz i wlosy (taaak teraz wszystkie oczy w te miejsca gdzie prosiłam by nie patrzeć:-D) - jest to skutek długiego leżenia (no AŻ tydzień, ale mi już wystarczy:tak:) i wielkiego stresu plus unikanie mycia włosów przez kilka dni:-p

reklama
Ależ Ty piękna jesteś! A brzusio Ci uroku dodaje! Cudne zdjecie!

Jaki śliczny zgrabny brzusio :-D
Ja też chcę taki... :-p
Bardzo miło ,że Wam się podoba :-D Może piękna to przasada...chociaż mówią ,że kazda kobieta jest piękan i tego się trzymajmy to bedziemy miały lepsze samopoczucie:tak:
Nie ma to jak ja od razu jak tylko zaszłam w ciaze słyszałam od tesciowej "ależ Ty zbrzydłaś!" "córa bedzie".A zaznaczam ,że przez 4 mce żygałam jak kot po obierach:-D więc trudno było dobrze wyglądać.W końcu 3 razy leżałam w szpitalu na kroplówkach bo się odwadniałam.A moja kochana teściowa wpadała i oceniała mój wygląd.Och..tak jej nienawidze jak sobie wspomnę..A okazało się ,że bedzie synek z czego bardzo się cieszę,choćby dlatego ,że się pomyliła!..Przepraszam ,ale musiałam się wyżalić:-(

Do góry