reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI!!

Sliczne macie brzuszki!!!! :-):-)
Wklejam moj z rana dzisiaj i 2 zdj z wczorajszego spacerku :-D

20090929602.jpgObraz 007.jpg
Obraz 012.jpg

o kurczę Losek ma styczniowy termin a mój brzuchol przy niej to wygląda na grudniowy :-D

w końcu mogę zamieścić fotki jak jestem wstana, umyta (włosy), umalowana i ubrana w cóś innego niż dres... nie jest to szczyt moich możliwości, ale czuję się o nieeebo lepiej:tak:pomijając że wykonując powyższe czynności zmachałam się jak pies i teraz leżę, a za chwilę fiuuu do Poznania:-)

Ale fajne już jesteśmy :rofl2: Teraz już chyba nikt nie śmie wątpić że to nasze kochane szkraby rosną pod naszymi serduszkami :-D
Tygrynka - wyglądasz rewelacyjnie :tak:

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI!!

Sliczne macie brzuszki!!!! :-):-)
Wklejam moj z rana dzisiaj i 2 zdj z wczorajszego spacerku :-D
O jej jaki słodziutki masz brzuszek!
o kurczę Losek ma styczniowy termin a mój brzuchol przy niej to wygląda na grudniowy :-D

w końcu mogę zamieścić fotki jak jestem wstana, umyta (włosy), umalowana i ubrana w cóś innego niż dres... nie jest to szczyt moich możliwości, ale czuję się o nieeebo lepiej:tak:pomijając że wykonując powyższe czynności zmachałam się jak pies i teraz leżę, a za chwilę fiuuu do Poznania:-)
Ty też masz super brzuszek!:tak: A co do wielkości ja mam podobny wielkościowo do Twojego:-p

Do góry