Ja mam identyczne odczucie o swoim Ale uwierz mi Twój jest100 % ciążowy, a nie tłuszczykowy
ja to cała jestem TŁUSZCZYKOWA :-) buhahahahahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam identyczne odczucie o swoim Ale uwierz mi Twój jest100 % ciążowy, a nie tłuszczykowy
czekamy czekamy :-)No Kochana - ciężarówa jak się patrzy Ja też dzisiaj sobie cyknę fotkę a co ;-)
No Losek już się okrąglutka zrobiłaś Świetnie wyglądasz - graty
O jej jaki słodziutki masz brzuszek!
Ty też masz super brzuszek! A co do wielkości ja mam podobny wielkościowo do Twojegoo kurczę Losek ma styczniowy termin a mój brzuchol przy niej to wygląda na grudniowy
w końcu mogę zamieścić fotki jak jestem wstana, umyta (włosy), umalowana i ubrana w cóś innego niż dres... nie jest to szczyt moich możliwości, ale czuję się o nieeebo lepiejpomijając że wykonując powyższe czynności zmachałam się jak pies i teraz leżę, a za chwilę fiuuu do Poznania:-)