reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
super brzusio mamo sówko:-) co do przedłużanych włosów to tez nie przepadam, ale u kolezanki, która wydała na to kupe siana i miała to naprawde zrobione profesjonalnie, nie było nic widac ze sztuczne, to ładnie wygladało:-) ja miałam tipsy raz ale delikatne frenche, nie długie i zrobie je jeszce na slub:-) ale widziałam tez wstretne takie ostro zakonczone bleeeeee

Hej dziewczyny :) Byłam na usg i noszę pod serduszkiem córcie :))):tak:
Pięknie się na nas wypięła hihi daję zdjęcia wdzieków

creczka.jpg

Plastelinka gratuluję córci!! nic pewnie sie jej nie odmieni, ja mam takie same ujęcie tylko na środku, między nóżkami są dwa wielkie jajca i mały siusiaczek:-D

reklama
Hej dziewczyny :) Byłam na usg i noszę pod serduszkiem córcie :))):tak:
Pięknie się na nas wypięła hihi daję zdjęcia wdzieków
Bezwstydnica Ci rośnie hehe! Siśka jak się patrzy! Cudnie, że się tak ślicznie pokazała! Gratuluje!!!!

Plastelinka gratuluję córci!! nic pewnie sie jej nie odmieni, ja mam takie same ujęcie tylko na środku, między nóżkami są dwa wielkie jajca i mały siusiaczek:-D

U mnie też! Adaś tak się wypiął, że mam zdjęcie nawet jego jajuszek i sisiorka! Pełnowartościowy synuś! hehe

Do góry