reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

fotka nr 1 - ze szpitala (mój mąż ma chyba jakieś zboczenie na tym punkcie, mam foty z każdej sytuacji życiowej!! proszę zwrócić uwagę jaką miałam piękną szpitalną koszulę :-) ale szczerze nawet mi się podobała, kolejne zboczenie??)

fotka nr 2 - wczorajsze werandowanie na jesiennym balkonie mamusi :-)

fotka nr 3 - mój dzisiejszy brzuszek:-) proszę nie patrzeć na twarz i wlosy (taaak teraz wszystkie oczy w te miejsca gdzie prosiłam by nie patrzeć:-D) - jest to skutek długiego leżenia (no AŻ tydzień, ale mi już wystarczy:tak:) i wielkiego stresu plus unikanie mycia włosów przez kilka dni:-p
Co Ty gadasz wyglądasz kwitnąco!!!!:-D:-D:-D

reklama
fotka nr 1 - ze szpitala (mój mąż ma chyba jakieś zboczenie na tym punkcie, mam foty z każdej sytuacji życiowej!! proszę zwrócić uwagę jaką miałam piękną szpitalną koszulę :-) ale szczerze nawet mi się podobała, kolejne zboczenie??)

fotka nr 2 - wczorajsze werandowanie na jesiennym balkonie mamusi :-)

fotka nr 3 - mój dzisiejszy brzuszek:-) proszę nie patrzeć na twarz i wlosy (taaak teraz wszystkie oczy w te miejsca gdzie prosiłam by nie patrzeć:-D) - jest to skutek długiego leżenia (no AŻ tydzień, ale mi już wystarczy:tak:) i wielkiego stresu plus unikanie mycia włosów przez kilka dni:-p
Piekne zdjęcia.Nawet w szpitalu ładnie:tak:Ciesz się ,że mąz lubi upamiętniać każda chwilę.Mój najchetniej nigdzie nie brałby aparatu.No chyba ,że mu zaproponuję rozbierana sesję;-) to nawet sprawdza na ile baterie starczą;-)
zazdroszcze ci ,że możesz tak sobie poleżeć na powietrzu.U nas betonowa dżungla i nie ma sensu nawet wystawiac nosa z domu:-(

Piekne zdjęcia.Nawet w szpitalu ładnie:tak:Ciesz się ,że mąz lubi upamiętniać każda chwilę.Mój najchetniej nigdzie nie brałby aparatu.No chyba ,że mu zaproponuję rozbierana sesję;-) to nawet sprawdza na ile baterie starczą;-)
zazdroszcze ci ,że możesz tak sobie poleżeć na powietrzu.U nas betonowa dżungla i nie ma sensu nawet wystawiac nosa z domu:-(

no fakt, Wy mnie tak (jeszcze :p) nie znacie, więc nie wiecie, że na co dzień (czyt. bez ciąży :p) lepiej wygladam... znajomi nie wirtualni widzą, że mam opuchniętą twarz i zmęczone oczka, ale czego chcieć po takich przejściach :D
hehe dobre z tą rozbieraną sesją :)
na razie tak leżę u mamy na Mazurach, ale jutro come back Poznań...

:-)

Załączniki

• ja3.jpg
    ja3.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry