reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

LORIEN JA TEż MAM rozstępy poniżej I NA wysokości pępka ALE Są TO rozstępy PO ciąży Z SANDRUNIą nowych nie mam:eek: Ale uwierz mi że z tym da się żyć ;-):tak::-) Pomyśl sobie tak co tam rozstępy, ważne że będę miała śliczną Emilkę przy której takie rozstępy idą w niepamięć :-) mi pomogło ;-)

I tak właśnie sobie pomyślałam Xmamuska od razu mi lepiej

Xandii może, ale wątpię, żeby się udało je rozmasować, by znikły całkiem.

reklama
Ja na szczescie mialam tylko raz zgage......i mam nadzieje ze tak juz zostanie.....a co do mojego meza to jest kochany i w ogole no i wiem ze mnie kocha.....uf........i mimo mojej wagi nadal mi mowi ze jestem sexi i ciagle mnie "molestuje";-) :-D :-D :-D

wczoraj miałam ogromniastą hustawę nastrojów:baffled: :sick:
Az głupio doprawdy.teraz jak sobie pomyslę, o tym swoim jęczeniu i marudzeniu to sie zastanawiam jak mozna bylo ze mna wytrzymać??
chyba nie można było za bardzo.:zawstydzona/y: jakos przetrwaliśmy.:tak:

Poza tym jak za długo chodze to mi nogi strasznie dokuczja i oczywiscie palce u rąk mi puchna. Zaczynam sie czuc jakos kwadratowo. :baffled:

pocieszające, że kilka tygodni i minie...

W nocy obudził mnie "miesiączkowy ból brzucha" :szok: To chyba nie jest dobrze :baffled: Nie spałam pół nocy. Dziś jadę do gina na terminową wizytę to zapytam :confused: Martwić się czy nie :confused:

Jak kiedyś mówiłam Maćkowi o rozstępach, to stwierdził, że jak mają wyjśc to wyjdą i mam sobie nimi głowy nie zawracać. Jemu i tak podobam się taka jestem i nie chciał bym się zmieniała i zamęczała. Za każdym razem jak przechodzi kolo mnie, to musi mnie dotknąć - pogłaskać po brzuszku, zlapać za pośladek itp. Takie gesty są fajne, bo świadczą o tym, że mimo, iż jestem gruba, to nadal mu się podobam. Poza tym co dziennie ma ochotę na sexik :szok: :-D Dzięki niemu łatwiej mi zaakceptować to, iż czuję się jak wieloryb i nie przejmuję się tym czy mi wyjdą rozstępy czy też nie. A jak mam kiepski dzień, to zawsze mnie potrafi rozśmieszyć i zapomnieć o problemach. Za to właśnie go kocham :-D

W nocy obudził mnie "miesiączkowy ból brzucha" :szok: To chyba nie jest dobrze :baffled: Nie spałam pół nocy. Dziś jadę do gina na terminową wizytę to zapytam :confused: Martwić się czy nie :confused:

MariaOla ja czasem też mam taki ból, ale tylko przez moment i nieregularnie, więc się nim nie przejmuję. Ale lepiej zapytaj się lekarza co to oznacza. Dobrze, że akurat masz wizytę na dzisiaj i nie będziesz się z tym niepokoić w nieskończoność. Życzę powodzenia i daj znać co ci ginek powiedzial.

Witam dziewczyny :-)

Ja wczoraj wieczorem mialam potwornego dola wszystkim sie martwilam (czy dam sobie rade sama, czy zdazymy sie przeprowadzic przed narodzinami dzidzi, ze swieta beda do niczego bo nie ma rodzinki i takie tam, a ui najwazniejszy dla mnie problem moja waga.... 87 kg) no ale dzis mi troszke lepiej wyplakalam sie na ramieniu meza, troche mu powytykalam roznych nieprawidlowosci z jego strony i juz mi lepiej:tak:. Stwierdzil ze wszystko przezywam za nas dwoje i wszystkim sie za bardzo martwie:sick:, ale jak tu sie nie martwic:confused:

Nic dzis musi byc lepszy dzien:tak:

MariaOla daj znać co powiedział lekarz. Ja się tam nie znam, ale mi powiedzieli, że ból przypominający ten miesiączkowy może świadczyć o zbliżającym się porodzie.

Lorien nie strasz mnie :szok: Ja pare dni temu tez mialam takie bole w nocy, ale rano przeszlo. Mam nadzieje, ze sie jednak mylisz.
MariaOla ja tez czekam na wiesci, mam nadzieje, ze dobre. :tak:

reklama
Do góry