reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny jak u Was jest ze zgagą, meczy Was? Ja nie miałam z nia problemów wczesniej ale od jakichs 2 tygodni jest nie do zniesiena. Moze wiecie co może mi pomóc????

U mnie jest różnie, więc sama nie wiem od czego to zależy. Czasem męczy mnie koszmarnie, a naprzykład teraz już od kilku dni jej nie było.

Ponoć pomagają migdały i jakieś tam leki, ale ja lekom nie ufam.

Mnie zgaga meczy potwornie od kilku dni. Budzi mnie nawet w nocy. I nie zawsze pomagaja migdaly, woda, czy mleko:wściekła/y: Jutro mam wizytrę raniutko, to podpytam lekarza.
Odebrałam dzis wyniki badania krwi i moczu. Nie mam wielkich zmian. WBC troche spadły, ale np. HGB i RBC też nieznacznie.. :) poza tym OK.

Pozdrówka i wracam do ksiązek (ostatnio duuuuuużo czytam)

A ja sie czuje coraz lepiej :-) bol plecow przeszedl no i brzuszek tez juz nie boli,we wtorek ide do lekarza zobaczymy co tam u dzidzi;-)

Od pewnego czasu może od 2-3 dni boli (uciska) mnie coś w kroczu. Taki dziwny, promnieniujący ból. Nie jest taki duży ale jednak czuję coś takiego i boję się czy to czasem dziecko już nie uciska na szyjkę macicy. Nie wiem co to oznacza ale nie jestem pewna czy to zwiastuje coś dobrego. Jeśli któraś z was ma podobne odczucia lub słyszała o czymś takim to proszę o radę.

reklama
Owszem, spojenie pobolewa mnie czasem, ale poza tym żadnych innych promieniujących bóli nie mam.
Lepiej spytaj lekarza.

Do góry