H
Harsharani
Gość
Tak Elzbietko..ja tez tak mam.Nie widzialam tez jeszcze swojej kruszynki na usg. BOje sie ze ten test mogl byc felerny, ze okres sie spoznia bo sobie wmawiam..ze wymyslam sobie w ogole objawy..Jeszcze tak starannie badalam macice ze w koncu sie zranilam..Oczywiscie nie wiedzialam o tym i wpadlam w panike ze to @.Jednak Dawid mnie uspokoil. Na szczescie mial racje a teraz to juz nawet tempki nie bede mierzyc...
Boje sie jeszcze tego..ze jeszcze mocniej pokocham tego dzidziusia ktory we mnie jest...a poronie..Strach jest dziwny i glupi...Ale jest...Aha..i jeszcze wyrzucam sobie ze nie daje mojemu organizmowi duzo bialka..i ze w ogole moja dieta jest do bani. Moze kiedy bedzie usg..kiedy minie ten najgorszy okres, bedzie wszystko ok z moim mysleniem. Poki co musze liczyc na wsparcie przyszlego meza i Was
Boje sie jeszcze tego..ze jeszcze mocniej pokocham tego dzidziusia ktory we mnie jest...a poronie..Strach jest dziwny i glupi...Ale jest...Aha..i jeszcze wyrzucam sobie ze nie daje mojemu organizmowi duzo bialka..i ze w ogole moja dieta jest do bani. Moze kiedy bedzie usg..kiedy minie ten najgorszy okres, bedzie wszystko ok z moim mysleniem. Poki co musze liczyc na wsparcie przyszlego meza i Was