reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

witam sie ze sniadankiem-tosty,goraceee tosty ..komu:sorry2:

Anuszka
cos słyszałam ,że kasa ne ten rok na in vitro sie skończyła więc może warto się zastanowić nad ta Wa-wą i spróbować przed końcem roku...
ja w każdym razie &&&&& czymam ;)

ściskam cieplutko bo dzis u nas ziąb:baffled:

reklama
anuszka nie wiem, musicie sami usiąść i pomyśleć co zrobić.
Dla mnie te zagadnienia są całkiem obce, ale chyba będziecie się musieli ostro najeździć... Może jednak warto?
Trzymam kciuki za dobrą decyzję, nie martw się, wszystko się na pewno wyklaruje :-)

mama dzięki Kochana! Wiesz, podejrzewam, że faktycznie nasze życie przewróci się do góry nogami już całkiem niedługo. Boję się i nie mogę doczekać jednocześnie. Najgorzej, że cały czas myślę o tym, że nasze dziecko gdzieś już jest. I pewnie jest nieszczęśliwe... choć nie zna innego życia, przywykło do niego i nie chce zmieniać domu.. Trudne to wszystko.

Katinka, zuzanka, damqelle, smerfeta, bzzz pozdrówka i uściski dla wszystkich

cześć dziewczynki

ja z kawką się witam :tak:

mama05 wariatka z Ciebie :-):-):-)

anuszka no ja robiłam w Novum i powiem tak ,traktują jeszcze w miarę ale ja mam złe doświadczenie z lekarzami ,bo jeśli się zaczyna całą procedurę to najlepiej żeby jeden lekarz prowadził ten sam a w Novum graniczy się to z cudem bo wychodzi w między czasie ,że wizyty są u innych ,punkcję kto inny,transfer kto inny i na koniec jak chcesz porady i konsultacji to lekarz wyskakuje z tekstem,że on nie jest prowadzącym moim i On nie będzie mi udzielał rad :confused::wściekła/y:

no więc szlak mnie trafił ,ręce i cycki opadają :baffled:

Celta ja to też mam nadzieję,że nie długo będę się cieszyć maleństwem :tak: chodź u Nas w marcu minie dopiero 2 lata oczekiwania to ja już niewielką wyprawkę mam dla mojego dziecka :sorry2:
Katinka podziwiam :***** z nocki powrót i jeszcze siła i energia :-)

a reszta dziewuch gdzie??????melduneczek dziewczyny ;-):tak:

Ostatnia edycja:
Katinka
czyli juz w domku jesteś ?
smaczneeej kawy ;)

Celta
dzieki za uściski ..
wiesz....mi sie dzis sniło ,że zadzwonił telefon i ....tuliłam malucha:sorry2:matko jaki ten sen był realny to szok ..i wiesz co ?? leciałam do kompa-do Was i napisałam takimi literami ,że mamy dzieckoooooo..
a potem ...
się obudziłam:dry:
także nie dziewię się ,że Ty tak przebierasz nogami skoro juz jesteście w takim punkcie :tak:niezmiennie &&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam kochana!!

mama05 bo to komplement :-ppozytywna jesteś strasznie a mało takich ludzi jest :tak:

kurcze może ten sen się spełni i może już wkrótce ,któraś z Nas na wątku podzieli się dobrymi wiadomościami o dzieciątku lub ciąży ;-):-)

witam, witam :-D
Ja tu widze ze oczekiwania sie nasilily to pewnie juz ktorys maluszek jest w drodze :-D
Fajnie by bylo bo ja uwielbiam zostawac BB- ciocia. Tak wiec zycze wam z calego serca swiat w powiekszonym gronie :D
A ja sie nie odzywalam bo skonczyl mi sie internet w telefonie. Jak juz przychodze do domu to wpadam w taki wir ze nie wiem jak sie nazywam. Niestety jestesmy banda brudasow i nikt za soba w tym domu nie sprzata - wiec wychodzi na to ze sprzatam na okraglo (w doslownym tlumaczeniu- ja sprzatam a za mna sie balagan robi) A na to wszystko dzwoni matka z blogoslawinym pouczeniem, wiec mnie trafia szlag i dalej sprzatam :eek:
wiec zebyscie nie mialy lepiej to zycze wam jak najszybciej wielu brudnych lapek na lustrze, rozsypanych puzli i lizaka przyklejonego do dywanu
Milego dnia :p

oj damgelle no to nam pojechałaś teraz wiesz ;-):-)kurcze no mogłoby się coś ruszyć :tak:
ja dzisiaj sprzątam,odkurzam ,pościel zmieniam i zupa się gotuje dzisiaj buraczkową mam na obiad ;-) ale jakby mi się tak chciało ze wszystkim jak mi się dzisiaj nie chce :dry:

powiem Ci ,ze po wizycie sióstr z dziećmi czy przyjaciół to moje lustro duuże w przedpokoju jest tak wymazane ,że masakra .Nie wiem co te dzieciaki widzą w tych lustrach :-D

reklama
Zuza
nie wiem co robić
czuje że coś tu śmierdzi tzn w klinice invimed ale nie wiem czy tylko ten dr taki jest czy cała klinika coś kombinuje
mam dylemat, tysiące myśli i nie wiem co robić
jestem taka zagubiona
do kogo się zwrócić
Kto mi pomoże
mąż namawia na tą Gdynie ale nie będę jeździć 380km bo zdaje sobie sprawę z tego że może nie wyjść od razu

Jeszcze do tego dochodzi coraz słabsze nasienie męża

Do góry