reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

zuzanka jak sie przejde do domu,pozniej prysznic to i spanie przechodzi,a musze posprzatac mieszkanie bo mam miec w czwartek juz gosci to troche roboty bedzie,takze codziennie sobie cos ogarne i z dynki:)

reklama
hej bzzz :-) zaglądaj ile potrzebujesz, a i odezwij się czasem.
smertefa zaczęłam nowy cykl w połowie minionego tygodnia, więc niby nowa szansa, ale jakoś nie mam teraz głowy do tego. Mam teraz burzę mózgów w OA i na tym się koncentruję.
zuzanka, nie wiem czy jest sens robienia jakichkolwiek podtematów. Mało nas tu jest, pisze nas mniej niż 10 osób. Nie ma chyba sensu jeszcze bardziej tego rozbijać. A smerfeta ma rację, na początku są informacje co i gdzie, jakie papiery. No nie wiem.
Katinka szacun. Ja bym chyba nie dała rady tak bez spania po przepracowanej nocce.
anuszka, oby Wam się prędko poprawiło z M :tak:, a szwagierką czy kim tam wcale się nie przejmuj. To świetna okazja żeby ćwiczyć silną wolę i kamienny uśmiech.
mama pracusiu ;-)
damqelle ja też lubię robić zdjęcia, ale jakoś z czasem ostatnio bardzo krucho. W sumie czekam na dziecko i na możliwość zostania w domu przez dłuższy czas. Lubię swoją pracę, ale jeszcze bardziej lubię swój dom i krzątanie takie codzienne uwielbiam.

Myślę, że niebawem nasze życie wywróci się do góry nogami....

Pozdrawiam Was cieplutko i życzę fajnego spokojnego tygodnia

zuzanka no własnie nie wiem,bo nie mowili a ja sie nie zapytam i troche lipa bo nie wiem jak sie sie przygotowac obiadowo..

celta kwestia przyzwyczajenia:)

Mi tez sie wydaje ze nie ma co kombinowac z pod tematami ,tak mamy jeden watek i jest git a i tak gadamy o wszystkim nie ma ograniczeniach w tematach to nie ma problemu;-)

A ja chyba stara juz jestem bo odkurzyłam a zmęczyłam sie jakbym tone węgla przerzuciła :-D

Celta
no ja właśnie tak robię, kamienna twarz, udaje że słucham, bo w sumie z nią to nie ma nawet jak i o czym rozmawiać .to jest jej monolog. Laska nie ma moim poziomie :p

bzzz
witamy

Zuza
no z tymi pod tematami to różnie bywa zawsze się w trakcie gada o du...maryny :-D
Można zrobić np pod temat dokumenty, wnioski, porady . . .ale to już jest
chyba że my zrobimy sobie nowy wątek :-D

no też tak napisałam,że raczej nie mamy na razie potrzeby bo Nas garstka jest i co pogubimy się po tych wątkach i się nie znajdziemy później :-D:-pale zapytać obiecałam bo nie jestem już sama :tak: z czego się cieszę.

dobra moje Panie ja to uciekam po wiązanki na cmentarz ,później pazurki mam i jak wrócę to się obiadowo odezwę :tak:
Katinka w razie co wal śmiało co do obiadu bo znam pyszne i szybkie :tak:np. muszle nadziewane szpinakiem albo szpinak z łososiem zapiekany w cieście w francuskim :tak:wczoraj w pół godziny zrobiony ;-)

do później Miłego dnia

jak Wy som to mnie nie ma ..teraz ja mam chwilkę to Wy sie porozchodziłyście :-D

Bzzzz
wlatuj i pisz co leży na wątrobie :-Dmamy ranigast to cos zaradzimy ;) a planujecie adopcję czy tylko "tak sobie " wlatujesz :-p

Celta
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wywrócenie zycia do góry nogamy !!niech się uda jak najszybciej :-D

Zuzanka
jam też zdania ,że nie ma co podtematów robić :nerd:

Smerfeta
tak jest !! wszystko si
pracuję se i gra muzyka :-D

Anuszka
jak tam w nowym miejscu??

Katinka
kiedy teraz macie spotkanie ?czytałam i mi uciekło :baffled::-p

Damqella
a gdzieś Ty ??? :-D

kochane --> ściskam na płasko każdom hahahaaa

Mama
w nowym miejscu od 1go
:-D

Byliśmy dziś w klinice, dostaliśmy kwalifikację ale jest mały problem.nie ma kasy na ten rok i zaproponowali stymulacje w wawie a punkcje i transfer w Gdyni. Jak się nie zdecyduje to wszystkie badania trzeba będzie powtarzać.coś mi tu śmierdzi.
Nie wiem co robić.

reklama
Zuza
ty robiłaś w novum in vitro czy gdzieś indziej? Możesz mi coś powiedzieć o warunkach, doświadczeniu, podejściu do pacjentów.

Do góry