reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

mama fajnie ,że już się zbliżasz do OA :tak: kochana na 1 stronie masz napisane co trzeba zebrać wrzucałam pamiętam :tak:życiorys osobny wiadomo ;-):-D internista ,psychiatra stwierdził ,że ze mną wsio ok :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dawaj 12-13 października mojego M nie ma w domu wyjeżdża na rajd ;-)

reklama
Hej!!!!

Katinka, bardzo się cieszę, że wizyta udana!
Widzicie jednak każdy ośrodek robi wszystko po swojemu, pyta o coś innego. Zobaczymy jak będzie u mnie. A kiedy tego jeszcze nie wiem.
Nie zaglądali Ci po kątach, ale zobacz - masz już porządki prawie świąteczne zrobione! To też olbrzymi plus.

My mamy kominek i powiem Wam, że za skarby świata nie dałabym go zlikwidować. Tak jak zuzanka uwielbiam to ciepło. Tym bardziej, że u nas jest to jedyne źródło ogrzewania, więc kominek hula u nas od października do kwietnia. rany, jak sobie pomyślę, o tym strzelaniu palącego się drzewa, o tych płomieniach..... NO KOCHAM TO!!!!!
Fakt, pracy przez to jest dużo więcej, bo się kurzy niestety. Wszak to ognisko w środku domu, ale i tak uwielbiam nasz kominek. I co do dzieci, to my nie mieliśmy małego dziecka jak się wprowadzaliśmy. Ale przychodziło mnóstwo znajomych z maleńkimi dziećmi i żadne z nich nigdy się nie oparzyło! Dzieci są kumate.

Po murzynku nie ma już śladu. Nawet najmniejszego... Dziś chcę kupić kaszę mannę i zrobię tą szarlotkę.

Życzę Wam moje drogie miłego piątku :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witam się w dobrym nastroju bo słonko zawitało :-) KAWKA DZIEWCZYNY NA ŁAWIE :-)

JA już byłam na badaniu tsh i ft ,wstawiam zupkę dyniową i kończę porządki ,jeszcze dzisiaj zakupy dla dziadka muszę zrobić ale biedronkę mam nie daleko więc parę minut i po zakupach ( ja ja nienawidzę zakupów :crazy:)

anuszka no widzisz i masz tak blisko do mnie :tak:no i wykres masz cudny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama a co za problem przyjechać na babski weekend :-Dprzerwa na kawę :tak:

celta no wiesz co kawałka do kawy nie zostawiłaś :-p;-)
Katinka odpoczywa po porządkach :tak:

Miłego dziewczyny

zuzanka81,mama05,celta :)Ja mam dzisiaj luzik,wysprzatane na błysk,obiadzik od wczoraj ,takze tylko sie delektuje błogim lenstwem:-D dzisiaj przyjmuje gości wszyscy znajomi ciekawi jak nam poszło,takze teraz mam chwile luzu ,a wieczorkiem druga tura znajomych:)
Ale juz piateczek:-)

mi też się marzy kominek
i właśnie ten trzask ognia
mmmmmm
mam nadzieję że kiedyś się spełni to marzenie . . .
no u nas też słońce zawitało :-D
a ja do pracy :-( gdzie ono było jak ja chodziłam po lesie ?

Zuza wykres niby ładny ale . . . wiesz . . . sama już nie wiem co myśleć. . .

reklama
Hejka!

Nie bardzo mogę pisać w pracy bo wielki brat jest wszędzie :confused2: a później po pracy to spotkania, rozmowy z rodzeństwem - jak fajnie, że jest coś takiego jak Skype :-D
Katinka super że wizyta udana :-D i super że Wasi znajomi są tak zainteresowani Waszą sytuacją, zapewne bardzo Was wspierają

Zuzanka przypominam się z przepisem na kuraka ;-) a o zdjęciu to już nie wspomnę :ninja2: :-D

Tak czytam Wasze posty i tak coś zaczęło mnie niepokoić... zastanawiam się, czy jeśli mamy małe mieszkanie to czy mamy szanse aby nasz wniosek o adopcję został rozpatrzony pozytywnie? Mamy tylko dwa pokoje :sorry: Jak myślicie?

Do góry