reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
mmm pycha
to zrób murzynka
liczy się fakt że zrobisz sama
a może chcesz przepis na czekoladowe z cukinia mokre i pycha

Ostatnia edycja:
Hej
Anuszka ja też chce ten przepis :tak: A jak tam grzybobranie? Z mężulem już ok? Dziś w pracy zebrało nas z koleżankami na narzekanie na mężów i wyszło mi, że mój nie jest taki znowu najgorszy ;-):-D
Celta również bezpiecznym ciastem jest szarlotka sypana z kaszą manną. Jak dla mnie najlepsza szarlotka na świecie i taaaaaaaka prosta :tak:

Katinka już trzymam kciuki za udaną wizytę&&&&& A Twój mąż zapewne wpadł pani z OA w oko, dlatego tak się w niego wpatrywała ;-)

Zuzanka mnie za rok czeka wesele brata i mam nadzieję, że nie będzie wtopy ;-) A gdzie obiecane zdjęcie? Mam nadzieję, że nie przegapiłam?

Ostatnia edycja:
na grzyby jutro rano
z mężem może być ale ja nadal mam uraz :p
przepis wrzuce tutaj trochę później
a może chcecie też na sernik mojej sis podobno wychodzi jej zawsze!

smerfeta, oczywiście chcę przepis na szarlotkę i na sernik też :tak:
Czasami w gazetach takie smakowicie wyglądające ciasta, ale jak już do czegoś się zabierać to lepiej, żeby to był przepis wypróbowany, wiec bardzo chętnie.

anuszka, okey, może być później. Właśnie sobie uświadomiłam, że mam w garażu 3 dorodne cukinie - jak znalazł :-)
I dobrze, że z mężem już lepiej.

No i rzeczywiście miało być zdjęcie, a nie było, no chyba że ja też przegapiłam, ale to chyba niemożliwe.

Celta ja robię wg tego przepisu: Moje Wypieki | Szarlotka sypana
Nam najlepiej smakuje jeszcze na ciepło :) I jeśli chodzi o te soki, z jabłek które wyciekają, to mi zatrzymują się na nadmiarze papieru do pieczenia, którego falbanę zawsze zostawiam poza formą (nie wycinam nadmiaru)

Anuszka a z tymi sernikami to jest tak zawsze, że zawsze mają wychodzić ale okazuje się, że nie wychodzą :baffled: mi wychodzi tylko sernik wg przepisu teściowej ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka, smerfeta dobra, to chcę przepis siostry i teściowej :-) Bardzo proszę.

Jutro przeanalizuję ten przepis na szrlotkę smerfeta, dziś już padam na dziób :baffled:

Do góry