reklama
mmm...
Fanka BB :)
ja już przeczytałam dom malowany i oswoić adopcję, lata temu czytałam bociany przylatują zimą... a jak czytałam kiedy bocian nie przyleci ryczałam jak bóbr, nawet mój mąż się popłakał...
mąż już planuje, że na ścianie pokoju dzieciędego namaluje palmę i małpki, ja wolę eukaliptus i pandy, zwłaszcza ze widziałam śliczne łóżeczka z pandą
mąż już planuje, że na ścianie pokoju dzieciędego namaluje palmę i małpki, ja wolę eukaliptus i pandy, zwłaszcza ze widziałam śliczne łóżeczka z pandą
MagdaM33
a ja przeczytałam dom malowany na nowo. pozostałe tytuły kompletuję.
my pomalujemy ściany na kolor śmietankowy, a później w zależności od płci dzieci będą kremowe i fioletowe motyle albo autka.
narazie planuję kupić meble uniwersalne. dzieci na początku będą mieszkały w jednym pokoju, taki my mieliśmy plan i tak nam zasugerowała pani z OA.
my pomalujemy ściany na kolor śmietankowy, a później w zależności od płci dzieci będą kremowe i fioletowe motyle albo autka.
narazie planuję kupić meble uniwersalne. dzieci na początku będą mieszkały w jednym pokoju, taki my mieliśmy plan i tak nam zasugerowała pani z OA.
Queen
Ale super dziewczyny, że tak sie u Was ruszyło Tak coś czuję, że za chwilę mnie "wyprzedzicie" i już będziecie miały swoje dzieciaczki Bo u mnie raczej jeszcze sporo potrwa czekanie, ja się niestety raczej nie nastawiam na to, że Boże Narodzenie spędzimy w większym gronie, pewnie dopiero przyszły rok...
Queen
Wiesz Magda, to nie chodzi o to, ze ja jestem taką pesymistką czy marudą, po prostu w naszym OA to tyle trwa, tak nas ciągle uprzedzali pracownicy i z tego co czytałam kiedyś na takim forum, na którym pisały osoby tez starające się o adopcję w tym ośrodku, to potwierdza się to w praktyce. Oczywiście mam cichą nadzieję i marzę, że trochę się to przyspieszy, ale realistycznie na to patrząc to raczej marne szanse.
reklama