smerfeta
Fanka BB :)
Aniołkowa troszkę ciężko znaleźć te książki... przypadkowo na promocji znalazłam jedną książkę (akurat czekałam na jakieś wyniki w klinice leczenia niepłodności i wyrwałam się na spacerek) a drugą po długich poszukiwaniach znalazłam na allegro
Queen dzięki, jakoś sobie radzimy. Dziś mała dużo śpi więc zabrałam się w końcu za podatki a tak to wiadomo, mało czasu na wszystko... ale nie ma co narzekać, bo każde gaworzenie dziecka nagradza największe zmęczenie ;-) Jedynie z sutkami mam problem, strasznie bolą po karmieniu. Położna podejrzewa albo anemie albo coś bakteryjnego, więc muszę zakupić nowe środki do pielęgnacji
Co do męża, nie dziwie się... i bardzo mu współczuje
Pozdrawiam dziewczyny
Queen dzięki, jakoś sobie radzimy. Dziś mała dużo śpi więc zabrałam się w końcu za podatki a tak to wiadomo, mało czasu na wszystko... ale nie ma co narzekać, bo każde gaworzenie dziecka nagradza największe zmęczenie ;-) Jedynie z sutkami mam problem, strasznie bolą po karmieniu. Położna podejrzewa albo anemie albo coś bakteryjnego, więc muszę zakupić nowe środki do pielęgnacji
Co do męża, nie dziwie się... i bardzo mu współczuje
Pozdrawiam dziewczyny