reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Witaj Karolino:)
Fajnie ze napisałas ten post ,bo ja mam własnie taka małą depreche czy nam tak sie uda dopasowac???
Bo w naszym przypadku na pierwszym spotkanie nie udało sie,starszne to było przezycie i teraz sie boje nastepnego podejscia....

reklama
Hej dziewczynki :-D

Karolino witaj!!!

smerfeta - bardzo mi przykro. Bardzo liczylam na dobre wiesci

Ja na dzien kobiet mam w planie bardzo zaszalec... wszystkim dzieciom trza kupic buty na wiosne. I to by bylo na tyle swietowania ;-)

zuza jak tam malutka?
Jak mnie sie nie chce pracowac gdy na dworze tak przyjemnie
kawa?

Ja sie pisze na kawę:) bo normalnie dopada mnie chyba wiosenne przesilenie,cały czas bym mogła spac...
Ja na 15 mykam do pracy i tez juz mi sie nie chce :tak:
a u mnie ciepło ,ale pochmurno i bez słoneczka :(

Katinka - nie ty jedna. Trzeba rozbujac towarzysto bo nam tradycja picia kawy zanika!!

Ja w taka pogode mam ciagle ciagoty w teren. Nosi mnie. Czekam na moj rower i nic mnie nie powstrzyma :-D

heloł-nadaję z pracy ..

Kawę i ja mam :tak:

Smerfeta
....chodź --> przytulę Cię ..szkoda bardzo .
ale pamietaj-silna jesteś! trzeba próbować .

Katinka
ja w pracy jestem 8 marca,więc pewnie z klientkami kawkę bedziemy uskuteczniać :-)

Damqelle
mąż też juz nogami przebiera kedy bedzie z dziecmi na rowerze jeździł...
chciałam jeździć z nimi bo ponoć jazdy na rowerze się nie zapomina
yyyyy ponoć :baffled:
ale Tobie przyjemności :tak:
też musze buty kupić -syn juz ma,ale córka została bo przecież te nie takie ,tamte też ..a te to już w ogóle..................na bank na dniach @ dostanie :-D

u mnie remontu ciąg dalszy-korytarz pieknie wyszedł w kamieniu..teraz dajemy czadu z sypialnią -wczoraj odświeżałam sufit na biało i zmieniłam kolor na ścianach ..część kamienia już położona,wczoraj zamówiłam obraz-czekamy aż juro przyjedzie i bedziemy dalej robić ...

miłegoooooooooo

Ja uwielbiam rower. Gdyby nie rodzina to bym sie po calej polsce bujala :-D
Do pracy mam 10 km wiec tak sobie pomykam w te i wewte ;-)
A w lidlu beda ciuszki na rower to i moze co wyciagne :-D

mama to masz teraz tak przyjemnie czysto? Jaki kolorek?
Ja przemalowalam na grecka chalwe i bardzo mi sie podoba - tylko teraz bym wyrzucila szafe i rogowke
Trzeba bylo gadac ze potrzebujesz obrazu - ja ostatnio opchnelam kilka bo zmienilam wystroj i kolor w pokoju. Zostal ukochany klimt i wyspianski w kuchni. Chce sobie namalowac cos nowego, ale u mnie to trwa wieki wiec chyba jednak wywolam sobie zdjecia na plotnie. Tylko nie potrafie zadecydowac ktore, bo mam troche takich "ulubionych"

reklama
Do góry