miniu cudne a jakie życiowe, bynajmniej u mnie. Większość opisu pasuje do mojego P., choć nie jest profesorem. Jakby pominąć samochody (bo jest mechanikiem), ZUS/PZU (na tym musi się znać) i pietruszkę/seler (naooglądał się u babci na wsi), to reszta doskonale opisuje egzemplarz, który mam w domu
reklama
prawie sie zlalam!!!!!!!!!)) a w sobote po poludniu musimy z mezem sprzatnac piwnice troche poukladac logiczniej rzeczy i nagle wyjechalam: wiesz, w piwnicy nigdy sie nei bzykalam!!! na co maz lapiac sie za jajeczka(caly rozjarany z miejsca):kochanie ciebie powalilo??)))))))))))))) hihihi no coooo dyskretniej niz w autobusie/pociagu itp nie??
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
"Przecież to dziecięca czapeczka!", wykrzyknęłam. "Rozciągliwa", odparł mój mąż, "ciepła, kupiona blisko i nie
ma powodu, żebym szukał innej". "Przecież to niepoważne...", zapoponowałam. "Poważne podejście do życia nie
polega na nienoszeniu czapeczki w żółwiki", skończył dyskusję mój mąż. Śmiałam się cały dzień. Nadal te
czapeczkę na okazje sportowe nosi...a jakże.
leże, nie podniose sie, :-) :-) nie dam rady :-)
Czarodziejka nic się nie martw. W sumie ja też uważam jak Natolin, że lepiej żeby był szczery niz żeby ściemniał. Ja non stop mój brzuch zakrywam( przed moim - jeszcze kilka rostępów ledwie widocznych), a on do mnie juz nie zakrywaj teg o brzucha. Kochany.
dobranocka
podwójna październikówka!
Ja mam ładny brzuch po ciaży, juz zupełnie płaski choć jeszcze nie ćwiczę (nie mam czasu??) a M. i tak znalazł temat do nabijania sie - obwisłe cycki....
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mój ten temat omija i sie nie wypowiada..wie że lepiej nie drażnić lwa :-)
dorisday2512
Fanka BB :)
Obrazilam sie na swojego faceta . Wkurzyl mnie i sie do niego nie odzywam . To tyle. Musialam sie poskarżyc :-)
a co do brzucha ... to ja nawet nie mam takiego zlego nawet płaski , z rozstepami tez niezle - jak po dwójce dzieci i póki co podobnie jak dobranocka nie mam czasu cwiczyc.
Za to mój małżyk chyba wcale nie widzi tych pozostalosci po porodzie i ciązy , bo ciągle słysze mile rzeczy no i co chwile mnie atakuje.
Mnie pasuje ,ze jest lekko slepy :-)
a co do brzucha ... to ja nawet nie mam takiego zlego nawet płaski , z rozstepami tez niezle - jak po dwójce dzieci i póki co podobnie jak dobranocka nie mam czasu cwiczyc.
Za to mój małżyk chyba wcale nie widzi tych pozostalosci po porodzie i ciązy , bo ciągle słysze mile rzeczy no i co chwile mnie atakuje.
Mnie pasuje ,ze jest lekko slepy :-)
reklama