reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

wczoraj jak pisałam spała od 22-6 i od 13:30-16 :30 miała drzemkę :tak:

na wieczór zasneła o 21:30 i spała do 6:30 obudzona przez tatę :wściekła/y: zawsze jak ma być cicho to cos mu spadnie albo cos obali :baffled::-D

reklama
A Oli wczoraj zasnęła o 22 i spała do 10 :szok: Zupełnie nie zauważyłam, że to już ta godzina, bo miałam ją budzić zawsze o 9 :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że nie będzie przez to kłopotów ze spaniem na noc :dry:
A i pobudka na mleko była o jakiejś normalnej porze niż wcześniej, bo o 6 :tak:

A Maja wstała dzisiaj jak zwykle po 7. Wypiła swoje actimele i ... usnęła w dużym pokoju przed telewizorem na Tomku. I tak spała do 9., pomimo, ze włączony był telewizor i wcale nie zachowywaliśmy się cicho. Potem drzemka od 13,30 do 15. A teraz się kąpie. Ciekawe kiedy uśnie.

Hubek ma już za soba dwie nocki w nowym pokoiku:tak::-) przestawił sie bez problemów, zasypia bez kłopotu i spi sam w pokoju swoim jakby spał z nami w sypialni:-):-):-) czyli przeniesienie do pokoiku odbyło się bez bólu:tak::tak::-) jestem super zadowolona i szczęśłiwa ze mi taki mądy synek urósł:-D:-)
tylko mi jakoś pusto w sypialni bez tego łóżeczka:sorry2::-D
uwielbia swój pokoik, cały czas by tam siedział, wczoraj rano wzięłam go do nas po pierwszej samotnej nocce, a on tylko wypił u nas kawkę w łóżku i pokazywał ze chce do swojego pokoiku:tak::-)
a budzi się nadal raz na jedzonko tak 4-5 i śpi dalej do 7-8

Ja nie chce zapeszyc,ale ostatnio mamy wyjatkowo dobre noce. Gora 2 lekkie pobudki. Praktycznie ich nie czuje. No i dlugo spimy (Milena jeszcze spi). Bosze, oby tak dalej, bo juz nie pamietam kiedy spalam ciagiem po 7 godzin. To w ciazy bylo.:tak:

Rosmerta, wielkie gratulacje i szczery podziw ze tak lekko Wam poszlo. Madry chlopak z Huberta.

reklama
Do góry