reklama
A Oli wczoraj zasnęła o 22 i spała do 10 Zupełnie nie zauważyłam, że to już ta godzina, bo miałam ją budzić zawsze o 9 Mam nadzieję, że nie będzie przez to kłopotów ze spaniem na noc
A i pobudka na mleko była o jakiejś normalnej porze niż wcześniej, bo o 6
A i pobudka na mleko była o jakiejś normalnej porze niż wcześniej, bo o 6
u nas to samo ale od 23 do1Od 4.00 płacz,wiercenie sie,wierzganie nogami...
A Maja wstała dzisiaj jak zwykle po 7. Wypiła swoje actimele i ... usnęła w dużym pokoju przed telewizorem na Tomku. I tak spała do 9., pomimo, ze włączony był telewizor i wcale nie zachowywaliśmy się cicho. Potem drzemka od 13,30 do 15. A teraz się kąpie. Ciekawe kiedy uśnie.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek ma już za soba dwie nocki w nowym pokoiku:-) przestawił sie bez problemów, zasypia bez kłopotu i spi sam w pokoju swoim jakby spał z nami w sypialni:-):-):-) czyli przeniesienie do pokoiku odbyło się bez bólu:-) jestem super zadowolona i szczęśłiwa ze mi taki mądy synek urósł:-)
tylko mi jakoś pusto w sypialni bez tego łóżeczka
uwielbia swój pokoik, cały czas by tam siedział, wczoraj rano wzięłam go do nas po pierwszej samotnej nocce, a on tylko wypił u nas kawkę w łóżku i pokazywał ze chce do swojego pokoiku:-)
a budzi się nadal raz na jedzonko tak 4-5 i śpi dalej do 7-8
tylko mi jakoś pusto w sypialni bez tego łóżeczka
uwielbia swój pokoik, cały czas by tam siedział, wczoraj rano wzięłam go do nas po pierwszej samotnej nocce, a on tylko wypił u nas kawkę w łóżku i pokazywał ze chce do swojego pokoiku:-)
a budzi się nadal raz na jedzonko tak 4-5 i śpi dalej do 7-8
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja nie chce zapeszyc,ale ostatnio mamy wyjatkowo dobre noce. Gora 2 lekkie pobudki. Praktycznie ich nie czuje. No i dlugo spimy (Milena jeszcze spi). Bosze, oby tak dalej, bo juz nie pamietam kiedy spalam ciagiem po 7 godzin. To w ciazy bylo.
Rosmerta, wielkie gratulacje i szczery podziw ze tak lekko Wam poszlo. Madry chlopak z Huberta.
Rosmerta, wielkie gratulacje i szczery podziw ze tak lekko Wam poszlo. Madry chlopak z Huberta.
reklama
Podziel się: