reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

niestety moje dziecko nie sypia w dzien już ze 4 miesiące,więc cały dzien na pełnych obrotach,ehhh...dziś w nocy obudziła sie o 1 z rykiem i chciała bawic sie w swoim pokoju,chyba z godzinę ja uspokajaliśmy.żeby chociaż dłużej pospała,a gdzie tam,do 8 i koniec

reklama
Sarka spi w dzien ale nie zawsze:rofl2:
ale musze powiedziec ,ze w koncu spi dłuzej w dzien ,bo potrafi nawet 1,5-2 sie zdrzemnac a do tej pory 30-40max:tak:
zasypia jednak na noc tak samo 19-20:-)

Oli dziś też zasnęła o 22 bez problemu :-)
Z czasem będę troszkę ten czas przesuwać w stronę 21, aż wreszcie osiągniemy tę godzinę :tak: No i pobudka będzie już zawsze o 9, do 10 nie pozwolę już małej spać :no:

Zazdroszczę Nuśka, ja nie miałam takiej super nocki. Poszłam wczoraj późno spać (dobrze po północy), a Oli od 3.30 do 4 zrobiła sobie przerwę w spaniu. Chciałam ją przeciągnąć, żeby nie dawać znów tak szybko mleka, ale jęczała o to mleko, aż jej dałam :crazy: Potem jeszcze siku jej się zachciało, a po wizycie w toalecie chciała, żebym jej opowiedziała bajkę o koniku (zawsze przed zaśnięciem jej opowiadam o koniku i tak się przyzwyczaiła). Na szczęście wystarczyło kilka zdań i zasnęła. Ona - tak, ale ja nie, bo mąż chrapał dziś wyjatkowo głośno :wściekła/y: Męczyłam się tak z następne pół godziny, zasnęłam na 2 godziny, bo o 6.30 zadzwonił gość z UPC, że przywiezie mi fotelik miedz 9 a 11. No i miałam już po spaniu :dry:

Nieciekawa nocke masz za soba Kasiu:szok:.
Ja nie dzwonie do nikogo miedzy 8 a 22:confused:.Niezle bym sie wkurzyła na tego kuriera:confused:.

Konrad spi caly czas bez budzenia,za co mu jestem niezmiernie wdzieczna.Za to ja dzis zaspalam i Dominisia o mały włos nie spożniłaby sie do szkoły...

reklama
Kasiad już poprawiłam;))).u mnie nocka lepsza ,obyło się bez wrzasków,ale i tak część nocki spała z nami;/...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry