Hot chocolate
Mama Macola ;)
U nas też od urodzenia Maciek śpi w swoim pokoju ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Franek śpi ciągle w naszej sypialni. Powód: budzi się w nocy na cycka i z reguły jak już go wezmę to zostaje z nami w łóżku. Drugi powód: nie mam osobnego pokoiku, jak będzie przesypiał nocki (podejrzewam ok. roczku) wtedy przeniosę go do pokoju Stasia.Czy wasze dzieciaczki spią juz w osobnych pokojach ?
Cześć dziewczyny . Zajrzałam do was po raz pierwszy bo udzielam się głównie na listopadówkach, ale właśnie stwierdziłam, że mojej Alicji zdecydowanie bliżej do grudniówek .
Z ciekawostek na listopadówkach założyłam wątek https://www.babyboom.pl/forum/dziec...f289/jak-usypiac-maluszka-35142/index117.html
jak Ala miała 5 tygodni. Teraz ze spaniem jest ciągle marnie, usypia tylko i wyłączni przy piersi, śpi 2 max 3 godziny a potem budzi sięco godzina, więc od dwóch miesięcy ok 1.00-2.00 ląduje z nami w łóżku. Od porodu tylko raz, jak miała ok 2 miesięcy, udało mi się pospać 5 godzin bez przerwy
Przeslij mi na priv maila to Ci wysle elektroniczna książeczkę "usnij wreszcie" Może znajdziesz w niej jakies wskazówki;-)
No i wszystkiego najlepszego dla Ali:-)
Ooo, ja też bym o to prosiłaMoja Julka też budzi się co 2- 3 godz.