reklama
kajenka
Fanka BB :)
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Juz jestesmy po wizycie i na szczescie jezeli chodzi o jedzenie do nadal moge rozszerzac diete OLiwki.Z Bebilonu Ha mozemy przejsc na zwykly i jk juz bedzie dobrze to bede mogla jej podawac kaszki mleczno ryzowe i wztkie jakie sa tylko dostepne,miejmy nadzieje,ze bedzie wszytko dobrze,tak sie ciesze))Pani doktor powiedziala,ze Oliwka ladnie wyrosla z alergii)):-)Moge podac jej nawet ogorkowa,ale troszeczke))SUPCIO!!!PP
Agus a po czym lekaka stweirdziła, że Oliwka wyrosła z alergii??
Bo Oluś myślałam, że też wyrósł ale po ostatniej akcji a kaszką na mleku zwątpiłam ( pisałam na wątku o problemach..) no i po biegunce po pomidorach....
moze za duzo mu pacham różnych dobroci i jego brzusio nie nadąża..
Bo Oluś myślałam, że też wyrósł ale po ostatniej akcji a kaszką na mleku zwątpiłam ( pisałam na wątku o problemach..) no i po biegunce po pomidorach....
moze za duzo mu pacham różnych dobroci i jego brzusio nie nadąża..
monika3
Mama Amelki i Filipka
Aguś...fajowo że pomalutku wychodzicie z alergiowego dołka ...Oliwce życzę smacznego...
Milshake...może faktycznie zbyt szybko i za dużo nowości naraz w diecie Olka...mam nadzieję że to były jednorazowe przypadki i Oluś będzie mógł jeść wszystko...no prawie wszytsko ;-)
Milshake...może faktycznie zbyt szybko i za dużo nowości naraz w diecie Olka...mam nadzieję że to były jednorazowe przypadki i Oluś będzie mógł jeść wszystko...no prawie wszytsko ;-)
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Milkshake po czym tak stwierdzila???Jak jej zaczelam wymieniac rzeczy,ktore wcina to powiedziala,ze ma bardzo rozbudowana diete jezeli codzi o bilko roslinne jak i zwierzece i skoro nie ma zadnych wysypek ani bolesci brzuszka to znak,ze wyrosla.Dzisiaj wlasnie kupilam zwykly Bebilon i jej podam zobaczymy jka bedzie reakcja.Daje jej prawie wszytko oprocz najbardziej uczuljacych alergenow czyli wolowina,cielecina,pomidory,miod i kako mnie nie zzbawi a Oliwka jak poczeka pol roku to mysle,ze dla niej tez zadna roznica))
reklama
Podziel się: