reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ABC-pierwsze soczki,zupki obiadki...

A Dawidek wczoraj pierwszy raz spobowal arbuza :-) ... jak zjadl kawalek to gdyby mogl to by sie rzucil na calego :-D .. dzisiaj dostanie kolejny kawałek :-)

reklama
Amelia wcina maliny :cool2: truskawki :cool2:czereśnie :cool2: i arbuza też dostała troszeczkę :cool2:...(oczywiście wszystko w przyzwoitych dawkach)... :tak:

Amelia wcina maliny :cool2: truskawki :cool2:czereśnie :cool2: i arbuza też dostała troszeczkę :cool2:...(oczywiście wszystko w przyzwoitych dawkach)... :tak:

Nieźle. Ja trochę się boję podać małemu czereśni czy truskawek:eek:, dlatego narazie nie dostaje ( raz mu dałam spróbować truskawki, ale tylko polizać).

Ola też ładnie zjada maliny i truskawki.ale daje jej tylko te,które posadziła dla niej moja mama.truskawki to uwielbia.dostaje też pomarańcze,krzywi się trochę ale zjada chętnie.

wczoraj mąż jadł jajka na miękko i Oli "skapneło" trochę żółtka.była zachwycona,aż piszczała.no ale dzisiaj pojawiło się kilka czerwonych krosteczek na buzi i to chyba tyle z jedzenia jajek:-(

moja Nina jadla juz ostanio jajecznice :tak: ale jej smakowala :-)

ja ostatnio mam problem z pojeniem malej. generlanie ona malo pije, ale zawsze wypila jakies 100 ml wody z niekapka. ale od kilku dni jest bunt i nie chce juz niekapka. musimy jej dawc soczki i wode albo lyzeczka, albo z kubeczka. Tylko z kubeczka to polowa wylatuje bokiem ...

Oliwka tez wcina maliny jagody banany i dalam jej kawaleczek czersni i bardzo jej smakowalo,ale podono mozna dawac .A i uwielbia morelki:)))
Teraz sprobuje jej dac Danonka zobaczymy czy bedzie jadla???:)))

moja Nina jadla juz ostanio jajecznice :tak: ale jej smakowala :-)

A czy to była jajecznica taka normalna jalk dla nas... smażona, posolona...??? Bo ja tez chciałabym dac Kubusiowi, ale sie cały czas zastanawiam..., nawet myslałam, żeby mu na parze zrobić, ale nie wiem...???

Kuba tez je wszystko, na śniadanko daje mu ostatnio paróweczki, owocki lubi wszystkie...

Ja daje już Olkowi wszystko. Poprostu się nie da inaczej. Potrafi zjeść swoje jedzonko i zaraz domaga się tego z naszego talerza. Nawet jadł środek z kotleta schabowego, rosołek na "dorosłych" przyprawach, ciasto z jagodami (ale miał kupkę :szok:)

nic mu nie jest, nawet po serku wiejskim, czy żółtym.... alergia poszła wsioooo daleko. Nawet NAN 2 zwykły już pije... tak się ciesze! :tak::-D

reklama
ja dzisiaj Oli dałam rosołek,taki normalny,ze wszystkimi przyprawami.smakował jej bardzo.zjadła go naprawdę duzo,razem z marchewką i makaronem.
a w sobotę dostała jagody.a kupka...:szok:

Do góry