reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Amelia wcina maliny truskawki czereśnie i arbuza też dostała troszeczkę ...(oczywiście wszystko w przyzwoitych dawkach)...
Nieźle. Ja trochę się boję podać małemu czereśni czy truskawek, dlatego narazie nie dostaje ( raz mu dałam spróbować truskawki, ale tylko polizać).
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Ola też ładnie zjada maliny i truskawki.ale daje jej tylko te,które posadziła dla niej moja mama.truskawki to uwielbia.dostaje też pomarańcze,krzywi się trochę ale zjada chętnie.
wczoraj mąż jadł jajka na miękko i Oli "skapneło" trochę żółtka.była zachwycona,aż piszczała.no ale dzisiaj pojawiło się kilka czerwonych krosteczek na buzi i to chyba tyle z jedzenia jajek:-(
wczoraj mąż jadł jajka na miękko i Oli "skapneło" trochę żółtka.była zachwycona,aż piszczała.no ale dzisiaj pojawiło się kilka czerwonych krosteczek na buzi i to chyba tyle z jedzenia jajek:-(
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
moja Nina jadla juz ostanio jajecznice ale jej smakowala :-)
ja ostatnio mam problem z pojeniem malej. generlanie ona malo pije, ale zawsze wypila jakies 100 ml wody z niekapka. ale od kilku dni jest bunt i nie chce juz niekapka. musimy jej dawc soczki i wode albo lyzeczka, albo z kubeczka. Tylko z kubeczka to polowa wylatuje bokiem ...
ja ostatnio mam problem z pojeniem malej. generlanie ona malo pije, ale zawsze wypila jakies 100 ml wody z niekapka. ale od kilku dni jest bunt i nie chce juz niekapka. musimy jej dawc soczki i wode albo lyzeczka, albo z kubeczka. Tylko z kubeczka to polowa wylatuje bokiem ...
elisabeth
Październik '06 i '09
moja Nina jadla juz ostanio jajecznice ale jej smakowala :-)
A czy to była jajecznica taka normalna jalk dla nas... smażona, posolona...??? Bo ja tez chciałabym dac Kubusiowi, ale sie cały czas zastanawiam..., nawet myslałam, żeby mu na parze zrobić, ale nie wiem...???
Kuba tez je wszystko, na śniadanko daje mu ostatnio paróweczki, owocki lubi wszystkie...
Ja daje już Olkowi wszystko. Poprostu się nie da inaczej. Potrafi zjeść swoje jedzonko i zaraz domaga się tego z naszego talerza. Nawet jadł środek z kotleta schabowego, rosołek na "dorosłych" przyprawach, ciasto z jagodami (ale miał kupkę )
nic mu nie jest, nawet po serku wiejskim, czy żółtym.... alergia poszła wsioooo daleko. Nawet NAN 2 zwykły już pije... tak się ciesze!
nic mu nie jest, nawet po serku wiejskim, czy żółtym.... alergia poszła wsioooo daleko. Nawet NAN 2 zwykły już pije... tak się ciesze!
reklama
Podziel się: