reklama
Mada80
Fanka BB :)
Jakis miesiac temu kupiłam Julci kubek z dziubkiem(z obciazonym dnem) Pije sama!Od razu jej sie spodobał Oczywiscie jak juz zaspokoji pragnienie to chodzi i zaczyna rozlewac ale wtedy jej po prostu zabieram:-)Kubek jest pomaranczowy,firmy Canpol Babies..Kosztował bodajrze 10zł.Naprawde polecam,niekapek Aventu stoi na lodowce do dzis nie uzyty ani razu.Te niekapki to porazka..A mowili kiedys na TVN Style.ze sa przereklamowane i wcale nie takie zdrowe...A ja głupia dałam sie zwiesc reklamie i naciagnac,..
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
U nas niekapek sie sprawdza - ALA spokojnie z niego sobie pije a jak pójdzie sobie i rzuci kubek to się picie nie rozleje
Kubek z rurką jest też OK problem jest tylko jeden jak spadnie na podłoge to połowa picia jest na dywanie...
Najlepiej chyba dać Ali pić z zwykłego kubka napije się ile ma ochotę i nie szlaeje i nie tarasi i nie bawi się piciem
Kubek z rurką jest też OK problem jest tylko jeden jak spadnie na podłoge to połowa picia jest na dywanie...
Najlepiej chyba dać Ali pić z zwykłego kubka napije się ile ma ochotę i nie szlaeje i nie tarasi i nie bawi się piciem
kajenka
Fanka BB :)
Ja mam podobne podejscie- Paula kilka razy dziennie dostaje pic z kubeczka (a raczej z wyprofilowanej filizanki). Z niekapka nie chciala pic a z butelki pije przy kazdym posilku, wiec przynajmniej dodatkowe picie jest "jak Bog przykazal" ;-)
Podziel się: