reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ABC-pierwsze soczki,zupki obiadki...

Aha czyli nie jest źle skoro Amelka daje się mamusi wyspać :tak: :-) Może po prostu lubi jeść często a mało :-) Jak by nie było tak jest najzdrowiej!:tak: ;-)

reklama
Po dzisiejszej wizycie mam wprowadzac zupki...:szok:jestem w lekkim szoku moze macie jakies przepiy na pierwsze zupki...jutro podam Oliwce sloiczek,ale watpie,ze bedzie jej to smakowac...

Agus nie wiem czy Tobie wysylalam ksiazeczke babycook ale tam sa przepisy na posilki dla dzieci w tym zupki , jakby co to moge wyslac na maila. Daj znac wtedy na PW:tak:

PaulinaAnna a czy mi tez mogłabyś wysłac tą książeczkę? bo ja zazwyczaj sama przygotowuję posiłki dla Kubusia, a narazie mam tylko przepisy takie, które znalazłam w gazetach, a chciałabym mu coś urozmaicić. Nie wiem czy wypadało mi o to pytać?:zawstydzona/y:

PaulinaAnna nie wysylas mi tej ksiazki bardzo prosze jezsli to nie bedzie dla Ciebie problem:)))
agaxero@gmail.com i z gory dziekuje:)))

A dzisiaj dalam Oliwce dynia z ziemniakami(HIPP) i zjadla pol sloika,strasznie jej smakowalo:)))Ciesze sie,ze bardzo z tego powodu:)))

Agus spoko wysylam...a Tobie Elisabeth rowniez moge wyslac na co masz ochote posiadam:
-jezyk niemowlat,
-poradnik,
-wychowanie bez porazek,
-zdrowie dziecka,
-domowa apteczka,
-SIDS,
-sposoby na kolke,
-spacery,
-usnij wreszcie,
-babycook,
-od poczecia do narodzin,
-drugi rok zycia,
-zabawy dla dzieci 3-letnich

Mozesz podac tutaj swoj adres e-mail lub pryslac mi prywatna wiadomosc :tak:

Czesc kobietki

Dawno mnie nie bylo na pazdziernikowym forum ale podczytuje was i zachwycam sie postepami waszych dzieciaczkow.
Ja caly czas karmie piersia, ale Maya wciaz az sie oblizywala kiedy widziala jak my cos jemy, wiec wczoraj postanowilismy jej podac ryz na maminym mleczku, ze zdziwienia nie moglismy wyjsc widzac jaka byla szczesliwa az zanosila sie z radosci i od razu wiedziala co z lyzeczka zrobic.

Pamietacie jakie pierwsze tygodnie byly ciezkie a teraz tak fajnie i milo a dzieciaki sie wciaz usmiechaja i rosna ja na drozdzach.

Jak macie jakies przepisy to skorzystalabym z nich:-) z przyjemnoscia

pozdrawiam

Elisabeth dawaj meila to wysle...Agus nie wiem ale do Ciebie co wysylam to przychodzi potwierdzenie ze nie dociera :baffled: , Joasiu Tobie tez moge wyslac tylko podaj meila do siebie.

Wyobrazcie sobie ze dzis doznalam szoku, jednak co kraj to obyczaj sie sprawdza...w biurze konsultacyjnym gdzie chodze z Amelka na szczepienia itp. dowiedzialam sie ze w Holandii to niekaza matce podawac wczesniej innych pokarmow niz po ukonczeniu 6 miesiaca, nawet dziecku co jest karmione butelka, tylko po to aby zmniejszyc mozliwosc wystapienia alergii...a mowia ze dziecko i na butelce i cycusiu wyrosnie dobrze w 6 miesiecy.Co Wy na to?

reklama
Do góry