reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Milkshake - marchewka w słoiczkach jest gotowana na parze - nie surowa
Elizabeth i Mlkshake - uspokoiłyście mnie - dzięki :-):-):-):-):-):-)
myślałam że jakiś dziwak ze mnie
Elizabeth i Mlkshake - uspokoiłyście mnie - dzięki :-):-):-):-):-):-)
myślałam że jakiś dziwak ze mnie
acha czyli jest gotowana ta marchewka.... hmm... bo ja słyszałam, że gotowana marchew pomaga w przypadku biegunek, a surowa w przypadku zatwardzenia. I ja ze wzgledu na to, że Olek tak rzadko robi kupki to myślałam, że go "ruszę" tymi marchewkami... a chyba robię coś w przeciwną stronę
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Wlasnie ciekawe jaka marchewka jest w deserkach bo tez slyszlam,ze gotowana jest na biegunki...
A podawalyscie moze juz gruszki???Bo ja mamz Hippa i zastanawiam sie czy nie bedzie zadnych sensacji jak je podam,co o tym myslicie???Gruszki sa ciezkostrawne???
A podawalyscie moze juz gruszki???Bo ja mamz Hippa i zastanawiam sie czy nie bedzie zadnych sensacji jak je podam,co o tym myslicie???Gruszki sa ciezkostrawne???
Agnieszko, co do gotowania własnych obiadków dla dzidzi to ja jak najbardziej byłam za... piszę że byłam bo mi strasznie 2 pediatrów nagadało Powiedzieli żeby teraz zimą ABSOLUTNIE nie podawać warzyw kupionych w sklepie czy też na bazarze bo to sama chemia i świństwo nie wiadomo skąd a w słoiczkach to chociaż ze sprawdzonych bio plantacji, mają atesty i ostre normy itp itd... Trochę udało im się mnie przekonać i dlatego daję słoiczki... Na pewno jak pojawią się polskie warzywka, czyli wiosną i latem zacznę robić Mariczce własne zupki i przeciery. Teraz po tym co mi nagadano po prostu troszkę się boje...
reklama
ewelincia
Zaangażowana w BB
hej ja na poczatku starlam troche jabluszka ale teraz kupuje z Gerbera i soczki tez,wczoraj kupilam zupke jarzynowa na poczatku nie chcial jesc ale pozniej jak mu zasmakowalo ze jadl az mu sie uszka trzesly :-):-):-). Dalam mu juz kaszki bananowej tez ale do picia zjadl az 200ml prawie duzo-bo samego mlek zjada ok 120ml
pozdrawiam
pozdrawiam
Podziel się: