reklama
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ika ja kupiłam taki NAJLEPSZY PAROWAR W SUPER CENIE ZDROWE GOTOWANIE!! (269525725) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. w selgrosie za 73 zł
Ja mam TEFALa Vitamin+ V7001 ,
TEFAL POLSKA - Vitamin + z programatorem
jest czadowy, a ponieważ już nie jeden gar spaliłam, bowstawię coś i idę robić co innego a tam sie gotuje, gotuje............... to ten jest dal mnie ideałem, bo ma programator i sam się wyłącza po ugotowaniu, a gdy zabraknie wody to piszczy mnie woła:-). DO tego jest tak pojemny że spokojnie wsadziłabym ogromnego amerykańskiego indyka na święto dziękczynienia-jak Jaś Fasola.
TEFAL POLSKA - Vitamin + z programatorem
jest czadowy, a ponieważ już nie jeden gar spaliłam, bowstawię coś i idę robić co innego a tam sie gotuje, gotuje............... to ten jest dal mnie ideałem, bo ma programator i sam się wyłącza po ugotowaniu, a gdy zabraknie wody to piszczy mnie woła:-). DO tego jest tak pojemny że spokojnie wsadziłabym ogromnego amerykańskiego indyka na święto dziękczynienia-jak Jaś Fasola.
elisabeth
Październik '06 i '09
A ja odzwyczaiłam Kubusia od jedzenia przez sen, bo dawałam mu do niedawna jeść tak ok 22.30 przez sen, chyba dla pewności, żeby spał do rana. Myślałam, ze gorzej pójdzie, ale jest ok. Tylko dwie pierwsze noce budził się o 3.30 ale dawałm mu piciu i spał dalej, a teraz juz od tygodnia ostatni posiłek (butla mleka) je przed zasnięciem i śpi do rana (czyli ok 7.30) HURAAAAAA!!!!!!!
Czarodziejka
Fanka BB :)
A ja odzwyczaiłam Kubusia od jedzenia przez sen, .30) HURAAAAAA!!!!!!!
to naprawde cenne...nasz budzi sie kilka razy moze nie tyle na jedzenie co na picie....a rano czesto jest zasiusiany bo pieluszka "wylewa"....sama juz nie wiem co robic...przewijac go w nocy...czy nie dawac pic.....:-(
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Czarodziejko moj maly przesypia cala noc ( nie budzi sie na jedzenie czy picie), a i tak rano czesto wstaje przesiusiany. Moze taki ich urok.........to naprawde cenne...nasz budzi sie kilka razy moze nie tyle na jedzenie co na picie....a rano czesto jest zasiusiany bo pieluszka "wylewa"....sama juz nie wiem co robic...przewijac go w nocy...czy nie dawac pic.....:-(
Czarodziejka
Fanka BB :)
Iwonko- dziś maciej wypil malutko i nie przesikal sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hmmm przypadek?
a moze faktycznie kwestia tego ile wypija
hmmm przypadek?
a moze faktycznie kwestia tego ile wypija
reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
Ja zauważyłam, ze jak Kubuś więcej wypije na wieczór to rano pielucha pełna, ciężka i czasami tez piżamka mokra, ale w sumie to on ją ma ze 12 godzin przez noc na sobie.
No tak , jedzenia nocnego nie ma, ale za to sa pobudki rano ok 6ej, no i wtedy to juz butla na bank. Ale chyba lepiej że sam się obudzi na jedzenie i zje rano niż obciążać brzuszek na noc... sama nie wiem? Minusem tego jest to, że ja się już tak nie wysypiam, ale daje rade....
No tak , jedzenia nocnego nie ma, ale za to sa pobudki rano ok 6ej, no i wtedy to juz butla na bank. Ale chyba lepiej że sam się obudzi na jedzenie i zje rano niż obciążać brzuszek na noc... sama nie wiem? Minusem tego jest to, że ja się już tak nie wysypiam, ale daje rade....
Podziel się: