reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Wróciłam do cywilizacji. Stęskniłam się za wami.
fifi - i jak przyszła @?
Mamusiasynusia - gratuluję podwyżki
irdanowska - gratuluję egzaminu
mufka - trzymam kciuki, żeby szybko przeszło i żeby fasolka pojawiła się już w tym cyklu
U mnie dalej nie wiadomo jak będzie. Jestem na etapie handry przechodzącej w obojętność :-(

Hej dziewczynki:-)
Ja tylko na chwilke
Antiope @ nie przyszla ale spodziewam sie jej lada chwila, bo boli mnie cale podbrzusze. Powinna bzc wczoraj. Antiope glowa do gorz. ;-) Dobrze bedzie. Gorace caluski dla Ciebie:rofl2:

Dzięki fifi. Nie mogę poprostu tyle o tym myśleć. Dlatego postanowiłam, że wybywam dziś się pobawić. Z nim, lub bez niego. Odkąd jesteśmy razem spędzam niewiele czasu ze znajomymi. Muszę to nadrobić.
Ty też uszy do góry. Im szybciej przyjdzie @, tym bliżej do staranek :-):-):-)

Dzięki fifi. Nie mogę poprostu tyle o tym myśleć. Dlatego postanowiłam, że wybywam dziś się pobawić. Z nim, lub bez niego. Odkąd jesteśmy razem spędzam niewiele czasu ze znajomymi. Muszę to nadrobić.
Ty też uszy do góry. Im szybciej przyjdzie @, tym bliżej do staranek :-):-):-)
Pewnie! Wyjdz i poszalej. Odreagujesz troche stresy. Moze nawet lepiej jak sama pojdziesz.;-):-)
@ dalej nie ma. Czekam, czekam.............
A jak do poniedzialku nic to testuje. Ale jestem pewna, ze bedzie. Prawde mowiac to mam nadzieje, bo bylam dzisiaj na solarium, a nie chcialabym zaszkodzic dziecku

Fifi kochana jezeli bys byla w ciazy, to mozesz byc pewna ze nie zaszkodzisz dziecku. Jedna wizyta jest bezpieczna, wiem o tym poniewaz jestem z zawodu kosmetyczka, co innego gdybys chodzila codziennie. Wiec badz spokojna.

reklama
Do góry