reklama
Antiope
Fanka BB :)
Wróciłam do cywilizacji. Stęskniłam się za wami.
fifi - i jak przyszła @?
Mamusiasynusia - gratuluję podwyżki
irdanowska - gratuluję egzaminu
mufka - trzymam kciuki, żeby szybko przeszło i żeby fasolka pojawiła się już w tym cyklu
U mnie dalej nie wiadomo jak będzie. Jestem na etapie handry przechodzącej w obojętność :-(
fifi - i jak przyszła @?
Mamusiasynusia - gratuluję podwyżki
irdanowska - gratuluję egzaminu
mufka - trzymam kciuki, żeby szybko przeszło i żeby fasolka pojawiła się już w tym cyklu
U mnie dalej nie wiadomo jak będzie. Jestem na etapie handry przechodzącej w obojętność :-(
Hausfrau
Hejka Kobitki!
Ja tylko na chwilę bo Małż bawi się nowym programem do projektowania wnętrz...
Pozdrawiam Was Wszystkie i życzę Udanego Weekendu!
Ja tylko na chwilę bo Małż bawi się nowym programem do projektowania wnętrz...
Pozdrawiam Was Wszystkie i życzę Udanego Weekendu!

Hej dziewczynki:-)
Ja tylko na chwilke
Antiope @ nie przyszla ale spodziewam sie jej lada chwila, bo boli mnie cale podbrzusze. Powinna bzc wczoraj. Antiope glowa do gorz. ;-) Dobrze bedzie. Gorace caluski dla Ciebie
Ja tylko na chwilke
Antiope @ nie przyszla ale spodziewam sie jej lada chwila, bo boli mnie cale podbrzusze. Powinna bzc wczoraj. Antiope glowa do gorz. ;-) Dobrze bedzie. Gorace caluski dla Ciebie

Antiope
Dzięki fifi. Nie mogę poprostu tyle o tym myśleć. Dlatego postanowiłam, że wybywam dziś się pobawić. Z nim, lub bez niego. Odkąd jesteśmy razem spędzam niewiele czasu ze znajomymi. Muszę to nadrobić.
Ty też uszy do góry. Im szybciej przyjdzie @, tym bliżej do staranek :-):-):-)
Pewnie! Wyjdz i poszalej. Odreagujesz troche stresy. Moze nawet lepiej jak sama pojdziesz.;-):-)Dzięki fifi. Nie mogę poprostu tyle o tym myśleć. Dlatego postanowiłam, że wybywam dziś się pobawić. Z nim, lub bez niego. Odkąd jesteśmy razem spędzam niewiele czasu ze znajomymi. Muszę to nadrobić.
@ dalej nie ma. Czekam, czekam.............
A jak do poniedzialku nic to testuje. Ale jestem pewna, ze bedzie. Prawde mowiac to mam nadzieje, bo bylam dzisiaj na solarium, a nie chcialabym zaszkodzic dziecku
Dzieki Beatka jestes kochana. @ dalej brak, ale i tak nie wierze, ze to fasolka;-)Fifi kochana jezeli bys byla w ciazy, to mozesz byc pewna ze nie zaszkodzisz dziecku. Jedna wizyta jest bezpieczna, wiem o tym poniewaz jestem z zawodu kosmetyczka, co innego gdybys chodzila codziennie. Wiec badz spokojna.
reklama