reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki :-)

Przepraszam, ze przez cały tydzień się nie odzywałam, ale chwilami nie wiedziałam jak sie nazywam ;-) A tak szczerze to byłam sama w pracy jak już wiecie, a roboty na trzy osoby. Kiedy wracałam do domu, po obiedzie natychmiast padałam. A przez cały weekend mieliśmy gości :-) Teraz mam chwileczkę, więc pisze żebyście o mnie nie zapomniały ;-)
Mam nadzieję, że ten tydzie n będzie spokojnieszy i że uda mi się do Was zajrzeć i poczytać.

Trzymajcie się cieplutko. Muszę wziąć się za porządki po gościach ;-)

Spokojnego tygodnia

Dobranoc :-)

reklama
Witajcie niedzielnym wieczorem:-) Ja jestem teraz [przeziebiona,z nosa leci jak z kranu:wściekła/y::-:)eek:
Idarnowska no mam nadzieje ze piesek wyzdrowieje,chyba ze to juz jego czas ma swoje latka tylko zeby sie nie meczyl biedaczek.A patrzac na twoj awatarek sliczny to chcialabys miec blizniaki:confused::-)ja jestem troche w szoku bo mi groza blizniaki :szok:wczoraj sie o tym dowiedzialam wlasnie:sorry2:
fifi i jak tam sprawy u ciebie sie maja:confused:;-)

To i ja sie witam na momencik wpadłam.

mufko kuruj sie Kochana i wracaj szybciutko do zrówka...

Ilonko trzymam mocno kciuki za psiaka, aby wszysko skończyło sie jak najlepiej,,,

asiu to u Ciebie tak jak u mnie, zero czasu a raczej siły na BB :-( i nikt o Tobie nie zapomniał, a wręcz przeciwnie bo własnie wczoraj o Tobie myślałam, bo sie zastanawiałam kto z naszej "starej ekipy" jeszcze tu zagląda i fakt jest nas tu coraz mniej, no ale fifi, lenna i cała reszta nadrabiają:-D

fifi ważne że @ wstrętnej jeszcze niema, więc jeszcze nic straconego:tak:

Puchatko a Ty jak sie czujesz mamausiu?? Jak tam Twoje mdłości?? Mam nadzieje że już tak nie dokuczają...:tak:

Lenna, Antiope, gosia, Iwonka, Beatka, Basta, Kiniusia, Hausfrau, moreme i całej reszcie (niewspomnianej, bo skleroza mi dokucza) buziaki przesyłam

U mnie nic nowego =stara bida;-)
Maluch coraz większy, co za tym idzie daje mi sie coraz bardziej we znaki jeśli chodzi o kopańsko... czasem az bolesne... nie wspomne już o tym że upodobał sobie jakąś dziwną pozycje że główke wypycha mi w okolicy pępka, a dupke na prawym boku, a nogi to niewiem gdzie wtedy ma:baffled::-D... No w każdym razie śmiesznie to wygląda i dziwaczne uczucie!

No i kłade sie pomału bo od jutra znowu cały tydzień maratonu:baffled:
Jeszcze obejrze ten śmieszny i głupkowaty BB, tzn -Big Brother Porażka;-)

Dobranoc, miłej nocki i miłego tygodnia, bo niewiem kiedy zanów do was zajrze...:zawstydzona/y:
Papa

I ja jeszcze do was zaglądnę :-):-).
Byłam u kuzynki, humorek troche sie polepszył ale jak wrociłam i zaczelam mysleć o piesku to gorzej :-:)-(.
Rano pójde do rodziców to zobacze jak Kora się czuje. Mam nadzieję,ze aspiryna pomoże :hmm::hmm:.
Przepraszam ,że tak was męczę moimi problemami ale jak sie tu wypisze to jest mi lepiej
a045.gif
.

Iwonko uważaj na siebie i kuruj się szybciutko :tak::tak:.
Co do bliźniaków to awatarek wziełam bez zastanowienia sie nad nim
d025.gif
ale bliźniaki z przyjemnoscia chcialabym miec i nawet mamy szanse
g030.gif
.

fifi dopóki nie ma @ jest szansa....

Ataatko jutro zobaczymy co z psiakiem.....
pewnie fajnie poczuc te kopniaki :-D:-D, ten twój fasolinek,fasolka to niezły/a akrobata :-):-):-)

moreme wielkie dzięki za pamięć. Prawie w nocy nie spałam i nie jestem pewna, czy to z podekscytowania, czy z kataru, który sprawił, że budziłam się za każdym razem jak zamknęłam usta. Ale wierzę, że niewyspanie i przeziębienie mi nie przeszkodzą i będzie dobrze.
Miłego dnia dziewczynki!

Będzie super, zobaczysz:tak: Pewnie stresik dał troszkę znać o sobie i stąd ta nieprzespana nocka:szok:. Zmykam zrobić sobie kawusię, póki mój dzikus jeszcze śpi. Napisz nam wieczorkiem jak było Antiope:-)

reklama
Do góry