reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
czesc lachony...milej niedzieli:-)
fifi...najdrozsza...siedze jak na szpilkach z ta twoja wredota:tak:;-)
antiope..jutro 1. dzien pracy...powodzonka...:-)
beatka ...trzymaj sie...wiem ze ci nie latwo:-(
hausfrau...co za pieronskie te blizery...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co za program?...z tine wittler...einsatz in 4 wänden?
mufka...ty sie kuruj:tak:
nasze posterunkowe ciezaroweczki...prosze o fluidki dla kolezanek, bo te kolezanki beda mi zas fluidki w styczniu wysylac...a im wiecej fluidkow...;-);-) samolub jestem;-):szok::szok:
mamusia i idarnowska...gratulacje !!!:-)
moreme ...do dziela!!!!:-D:-D
ataaciu...mam nadzieje, ze sobie w weekend troszke odpoczniesz...wiesz taka grafika komp. sie przyda, bedzeisz mogla w przyszlosci bokserkowe scrapbooki robic:tak: a my ciotki forumki bedziemy dumne:tak::tak:
gosiu i jak tam "stany pogodowe"...jakies zywioly na horyzoncie?...wiesz bo jak wam cos naprawde zakreconego do glowy wpadnie, to oboje jeszcze na pobraniu odciskow wyladujecie...uwazac w miejscach publicznych..;-);-);-)
asiu i jak tam coreczka...?
wagnies ...trzymaj sie cokolwiek sie u ciebie dzieje...:tak:

lenna bardzo dziękuję. Już się nie mogę doczekać. Buziak dla Ciebie.
A co u was dziewczynki? Straszne tu dzisiaj pustki.

no to dobrze, ze udaje cie sie dzialac w tym samym kierunku i zbierac doswiadczenie...gratuluje robotki, bo wiem, ze zdobyc pracke to czasem tragedia...byle ci sie tam podobalo...wogole u ciebie wielkie zmiany....bo jeszcze masz ze swoim facetem zamieszkac...powoli stajesz na wlasnych nogach...to dobrze...to hartuje...bylescie sie z twoim dotarli, to bedzie dobrze

czesc dziewczynki
ale tu pusto:szok:, wczoraj tez bylo pusciutko
witam sie z wami w niedziele :-)i zycze udanego dnia
Lenna- u nas spokojnie, wczoraj bylo malutkie tornadko,
ale jakos ostatnio nie mam ochoty na heblowanko nie wiem czemu :baffled:
a co u Ciebie?/

kobitki milego dnia -wpadne dopiero w nocy :-)milego dnia

Witajcie dziewczynki w niedzielne popołudnie :tak::tak:
Pusciutko tu.........

Jakos mi smutno sie zrobiło bo dzowiniłam niedawno do rodziców a mama mi powiedziała,że mój kochany stary psiak coś sie źle czuje i jedziemy nią (Kora) wieczorem do weterynarza….
normalnie mam łzy w oczach bo na ten wiek a ma 13 lat chyba niewiele da sie zrobić
a060.gif
a060.gif
. Napisze wam wieczorekim co sie dowiedzieliśmy od lekarza... ide troche ogarnąć mieszkanko. Buziaki
a010.gif

lenna - muszę przyznać, że nie było trudno znaleźć pracę. Wysłałam koło 10-15 CV do firm, które nawet nie dawały ogłoszeń o pracę. Zaprosili mnie na rozmowę do 4 firm i chcieli mnie przyjąć w 4 firmach. Wybrałam tą najlepszą. Jak poprzedniej pracy szukałam, to było podobnie. Jak mi się wtedy zdawało wybrałam najlepszą, potem życie to zweryfikowało i postanowiłam odejść.
idarnowska - może nie będzie aż tak źle z Twoją sunią, trzymam kciuki.
Ja dziś mam naprawdę przyjemny dzień. Pogoda nastraja optymistycznie i popołudnie spędziłam miltko.

reklama
Dziewczynki z psem jeszcze gorzej
a045.gif
a045.gif
.
Nie ma siły chodzić i sie przewraca .....
Dałam jej 2 aspiryny i zobaczymy jak będzie jutro.
U weterynarza nie byliśmy kazał czekać jak sie rozwinie sytuacja
a045.gif
.
Najgorsze jest to,że nie możemy jej pomoc
a060.gif
a060.gif

Do góry