reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Kasia, witaj wśród nas :-) Gówka do góry! Znam to rozczarowanie i to bardzo dobrze. Wierzę jednak, że szybko Wam się uda. Będę trzymać kciuki z całych sił.

Haus, hi, hi, hi Już jakiś czas temu miałam napisać. Świetne te obrazeczki czy jak to tam się nazywa ;-):-D

Hej kobietki:-)
Ależ tu atmosfera wyczekiwania:-), trzymam kciuki i wierze ze czas fasolinek rozpoczał sie na dobre. Iwonka i Puchatek juz rozpoczeły dobrą passę.
A ja w pracy, choc na polu dzionek piekny. Juz sie chyba nim dzis nie na cieszę, ale za to wstałam dziś skoro świt i poszłam na 1 godzinny spacerek z psiurem. On pobiegał, ja poodychałam świeżym powietrzem, popatrzyłam na piekną zieloną trawkę. Nawet widziałam sarenke i zajączka i wogole lepiej sie czuje po takim spacerku.
Milej niedzieli zyczę

Dziewczyny tak mnie boli od rana krzyz, zawsze na @ tak mialam. Wiec wydaje mi sie ze do wieczora sie pojawi wredota, albo jutro rano. Wlasciwie od godzinki mam wrazenie ze juz jest, ide do kibelka ale jej nie ma. Czekam dalej.

hej dziewuszki w ta piekna niedziele!!!
beaciu...mimo wszystko trzymam kciuki...do konca...bardzo mi przykro z tego powodu, co cie ze strony polskiej "sluzby zdrowia" spotkalo...no zdrowiu to oni nie sluza..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.(wyobrazcie sobie zwyklego pracownika ktory nei wykonuje swoich obowiazkow, bo mu szef "malo" placi.zwykly pracownik z miejsca wylatuje z pracy.).....zycze zdrowka oskarkowi...:-)
bastra tobie zdrowka rowniez...fajne zdjecia...romantyczne takie i sexy zarazem:tak::tak:
nasze ciezarowki ze skutkami ubocznymi i bez....puchacia i iwonka...glasnijcie brzunio
idarnowska...zeby to fasolka juz tak w twoim organizmie rozrabiala a nie co innego...trzymacie nas z beatka w niepewnosci;-);-):tak:
elza ...pracusiu jeden.... kobitka sie dotlenila...to dobrze....wytrwalosci w pracy zycze..:tak:
kasiu witaj...obys szybko zminila watek...;-)na jakies miesiacowki 2008
moreme i jak akcje? poskromilas samca?;-);-):-D
gosiu...i jak? nie czekaj na tornado...zrob wlasne;-);-):cool2:
antiope...porzadki...dobra mysl...zaraz sie zabiore za nie...;-);-)
hausfrau...musisz ksiedzu powiedzeic ze ty swojego meza do "prac domowych" potrzebujesz...a sie w chrzciny do niego zglosisz...;-):tak:..na mamach z niemiec pisalas, ze krakowska w lidlu znalazlas....przeszukalam wczoraj lidl i tez krakowska w domciu mam...wieczorkiem wyprobuje...:tak:
asiu...no dzisiaj luz...tylko troche posprzatam i potem znowu luz..pogoda piekna;-):tak::tak:
mufka...oby nam wiecej hasel do glowy przychodzilo, bo potem weselej na watku...
wagnies trzymaj sie i tak jestes najlepsza w tym co robisz...sama wiesz przeciez:tak:
ewcia gratuluje udanej imprezki...panienski powiadasz...byl jakis pan policjant, albo robotnik budowlany, ktory wam uniform "do prania" zostawil..;-);-);-)
kiniusia...i jak tescik...?
fifi...teraz jestem na 100% pewna...wybralas samca....:-(
ataatka...i jak? odebralas juz wozek?...skorzystalas z sytuacji..?.bedzie miec boksereczka/boksereczek dziure w czole?;-);-);-):szok::szok:
milej niedzeilki kobitki...widze ze pusto dzis, pewnie korzystacie z pogody...to dobrze..trzymajcie sie wszystkie...;-):-):-)

Witajcie...
ja dopiero wróciłam,,byłam u mamy cały dzień,Matuś śpi,bo w aucie mi zasnął jakw racaliśmy i dalej spi. Ja kawe spijam i czytam..
lenna nie było faceta żadnego(a szkoda) bo my byliśmy najpierw w domu,a potem w barze...a wypad fajny,tak bez dziecka i męża..z babami,hehe babska impra,,super sprawa....:tak::tak:

i co jak tam testujące,,nikt nie daje znaku,,czyli zadna nie testowała...??? achh

Witajcie dziewczynki wczesnym wieczorkiem :-):-):-).
Nie pisałam wczesniej bo cos mnie spanie wzieło i do tej pory trzyma, troche sie przespałam ale jak sie położe wieczorem to nie wstane do rana :-D:-D.

Narazie @ nie ma, test owu wyszedl dodatni :rofl2::rofl2:, martwi mnie tylko nitka krwi na papierze toaletowym :-:)-:)-( ale teraz jest suchutko i biały sluz ;-);-). Jak do srody @ nie przyjdzie to idziemy na betę :-):-).

Ewciu dziekuje za trzymanie kciuków :-):-):-)

Bastra ja jak tylko bede cos wiedziala napisze wam napewno :-):-):-)

Antiope strach mnie ogarnia,że mój bedzie negatywny :-:)-:)-(

Asiu ciesze sie,że trzymasz za mnie kciuki :-):-):-)

kasia241983 witaj wśrod staraczek :-):-):-), nie smutaj się :tak::tak:

moreme witaj :-):-):-)

elza to wyczekiwanie mnie dobija :-:)-:)-(

lenko poczekamy zobaczymy co sie wyklaruje :tak::tak::tak:

hejcia
Ilonka,Betaka,Kiniusia-mam nadzieje ze zafasolkujecie :-), a po was to juz sie poleje lawina dwoch kreseczek na tescie;-)mam nadzieje,ze mnie tez to obejmie
lenna- na tornado to ja juz nie czekam, bo chyba w tymm miejscu co mieszkam to raz na 20 lat przychodzi, to ja bym byla juz przed 50 hihihh, wiec to troche za pozno prawda:-D

zastanawiam sie czy dzis sie posmyrac z mezem czy przytrzymac go zeby sily plemnikowe przybraly w moc:rofl2:nie wiem czy wytrzymam:happy2:
pozdrawiam was w piekna niedziele - ide sie doprowadzic do porzadku , bo siedze taka roztrzepana i wogole -pa buziam was wszystkie

reklama
gosiu witaj :-):-):-) przytrzymaj mężusia:-D:-D:-D wtedy będą lepsze plemniki:tak::tak::tak:

gosiu ja jakos powoli trace nadzieję na te dwie kreseczki :-:)-:)-(
@ nie ma ale cos mi sie wydaje,ze to nie moj szczęsliwy cykl......

Do góry