reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Dobry wieczór dziewczynki ,przepraszam,że się nie odzywałam,ale miałam męczący dzień:baffled:.
Robiłam obiad dla całej rodzinki,potem siedzieli,gadali i dopiero niedawno pojechali...w końcu:cool2:.
Po @ ani śladu,ale teściora nie robiłam.Chcę poczekać kilka dni i w razie czego iść na betkę:tak:.
Nie będę odpisywała każdej z Was,bo usypiam nad klawiaturą.Mam nadzieję,że mi to wybaczycie.:tak:
Buziam Was wszystkie i każdą z osobna.
Idę lulu.
Dobrej nocki życzę.;-)
Do jutra.:tak:

no babeczki się tak wątek rozkręcił że nie nadążam z czytaniem :-) ja siuę czuje średnio bo muli mnie tylko troszke ale za to ciągle no i moje biedne piersi mam wrażenie że odpadną ale poza tym spoczko :tak::tak::tak::tak: chciałam jak najwięcej weekendu spędzić z mężusiem bo dziś poszedł do pracy na noc a od jutro cały tydzień ma druga zmianę więc sie będziemy mijać :-(
dla wszystkich staraczek świeżutkie prosto od mojego okrąglinka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tak żeby starczyło na Was wszystkie i pozdrawiam wszystkie ciotki od mojego fasolka puchalinki:-):-):-):-):-)

Moniko witaj :-):-):-) zabieram swoja porcję fluidkow i uciekam do łóżeczka :-D:-D:-D

Kiniusia u mnie tez @ narazie nie ma :rofl2::rofl2::rofl2:.

@ @ @ mówimy stanowczo NIE

Dzień Dobry w nowym tygodniu!!

Miałam męczący weekend i dzisiaj rano nie umiałam się zwlec z wyra :sorry2:
W ogóle to wczoraj (w niedzielę) dwa razy dzwoniła do mnie jakaś kobieta w sprawie pracy. Nagrała mi się na pocztę głosową ale dzisiaj jak odsłuchałam NIE MOGŁAM JEJ ZROZUMIEĆ.

Asialc i jak?? dajesz radę sama w pracy??
elza ab jak miałam psa to też uwielbiałam wspólne spacery... można sie wtedy swietnie odprężyć
e035.gif

Beata2710, idarnowska CO U WAS???? Jak wygląda sytuacja??
lenna my tą krawkowska pochłonęlismy w sobotę jak Małż zrobił grzanki. Nawet możliwa ale czy tak naprawdę polska smakuje :p
Ewcia81 ten babski wypad na pewno cię trochę zrealksował. Małż w sobotę dostał esa od kumpla z propozycją męskiego wieczoru :cool2: ale odmówił bo stwierdził, że cały tydzień mnie nie widział prawie a tu ma po kanjpach łazić ...
a015.gif

gosia_pl "posmyrać" DOBRE :laugh2:
kiniusia wizyty rodzinne są fajne ale ile przy tym roboty :-)

reklama
witajcie kobietki:tak::tak:
ja dzisiaj mam nie najlepszy dzien od rana mam zawroty głowy a od jakiejś godziny zbiera mi sie na konkretnego pawika:sick::sick::sick:i czuje się strasznie niech już będzie jak ma być na dodatek z przerażeniem patrzę na zegar że jeszcze ponad 6 godzin w pracy:szok::confused:
Wam za to miłego dnia życzę:tak::tak:

Do góry