reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Lenna dziekuje na razie nie natrzekam,nic a nic nie czuje ze jestem w ciazy:no:i dobrze,ale z Vanesska tez nie mialam zadnych objawow.:tak::-)Boli mnie tylko podbrzusze jak na @ i bola mnie piersi a brodawki mam bardzo wrazliwe:eek:

A ja siedze i czekam i czeka na te zdjecie testu,juz zjadlam 10 rafaello:szok::szok::szok::szok:

reklama
Dobry wieczór!

Wpadam jak po ogień a tu takie wieści :-D

Puchatka, mam dobre przeczucia :-) Zaciskam kciuki z całych sił i chyba też nie wytrzymam do jutra. Ale skoro widać drugą kreseczkę to......:-):-):-)
Ściskam.

Gosiu, kciuki zaciskam również za Ciebie :-)

Oj kochane, kochane.....:-):-):-) Jeszcze troszke i wszystkie będziemy cieszyć sie z dwóch kreseczek :-) Jestem jakaś pełna optymizmu :-D
Chciałam zajrzeć i popisać będąc w pracy, ale nie mogłam się zalogowac. Nie mam pojęcia dlaczego.

Całuję Was mocno i niecierpliwie czekam do jutra! :-)
Dobrej nocki :-)

ja to jak pisalam zatestuje w piatek, boje sie rozczarowania:zawstydzona/y:
narazie z objawow to tylko bolace piersi jak diabli i zmeczenie - jakas taka nie do zycia jestem, piersi mi bola cale, jak wbiegam po schodach musze sie za nie trzymac hehe bo nawet mimo ze sa male, to boli jak podskakuja;-), ale bole piersi mam tez przed miesiaczka, tylko zazwyczaj juz tydzien przed @, teraz zaczely bolec 2 dni przed spodziewana, no i chodze strasznie spiaca, az mi sie w glowie kreci, ale ja poczekam do piatklu moze to tak jakies oslabienie a nie ciaza:no:
a chcialabym zeby byla, ale bedzie glupio jak @ przyjdzie, tylko ja naprawde tak sie czuje nic se nie wymyslam, moze to jakas alergia -juz nie wiem co mam myslec

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Puchatka dawaj bo nas zemdli od tych slodyczy:tak::-):-):-):-):-p
No własnie Puchatko dawaj dawaj bo ja znowu jem, teraz torcika orzechowego i faktycznie zaczynam sie zamulać:baffled:

Boshe Gosia ja nie wiedziałam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo masz suwaczek nieaktualny.... to Ty tez wyczekujesz.... Za Ciebie tez mocno kciuki zaciskam od tej pory:tak:
P.s. mnie właśnie piersi bolały przy chodzeniu po schodach, też je podtrzymywałam i mi test wyszedł 3 dni przed @.... bo 6 dni przed @ była I krecha jeszcze

lenna na drugi dzien po spodziewanym terminie zrobilam i byl pozytwny jak widzialyscie na tesciku:tak::-)nie moglam wytrzymac i dlatego zrobilam:tak::-)

reklama
nic nie szkodzi Ataata- dzieki za kciuki
mi test co robilam 2 dni po spodziewanej wyszedl ujemny:-(ale puki @ nie ma wszystko jest mozliwe, a jak ze sluzem powinien byc czy nie??

Do góry