reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Lenna dziekuje na razie nie natrzekam,nic a nic nie czuje ze jestem w ciazy:no:i dobrze,ale z Vanesska tez nie mialam zadnych objawow.:tak::-)Boli mnie tylko podbrzusze jak na @ i bola mnie piersi a brodawki mam bardzo wrazliwe:eek:

A ja siedze i czekam i czeka na te zdjecie testu,juz zjadlam 10 rafaello:szok::szok::szok::szok:

reklama
Dobry wieczór!

Wpadam jak po ogień a tu takie wieści :-D

Puchatka, mam dobre przeczucia :-) Zaciskam kciuki z całych sił i chyba też nie wytrzymam do jutra. Ale skoro widać drugą kreseczkę to......:-):-):-)
Ściskam.

Gosiu, kciuki zaciskam również za Ciebie :-)

Oj kochane, kochane.....:-):-):-) Jeszcze troszke i wszystkie będziemy cieszyć sie z dwóch kreseczek :-) Jestem jakaś pełna optymizmu :-D
Chciałam zajrzeć i popisać będąc w pracy, ale nie mogłam się zalogowac. Nie mam pojęcia dlaczego.

Całuję Was mocno i niecierpliwie czekam do jutra! :-)
Dobrej nocki :-)

ja to jak pisalam zatestuje w piatek, boje sie rozczarowania:zawstydzona/y:
narazie z objawow to tylko bolace piersi jak diabli i zmeczenie - jakas taka nie do zycia jestem, piersi mi bola cale, jak wbiegam po schodach musze sie za nie trzymac hehe bo nawet mimo ze sa male, to boli jak podskakuja;-), ale bole piersi mam tez przed miesiaczka, tylko zazwyczaj juz tydzien przed @, teraz zaczely bolec 2 dni przed spodziewana, no i chodze strasznie spiaca, az mi sie w glowie kreci, ale ja poczekam do piatklu moze to tak jakies oslabienie a nie ciaza:no:
a chcialabym zeby byla, ale bedzie glupio jak @ przyjdzie, tylko ja naprawde tak sie czuje nic se nie wymyslam, moze to jakas alergia -juz nie wiem co mam myslec

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Puchatka dawaj bo nas zemdli od tych slodyczy:tak::-):-):-):-):-p
No własnie Puchatko dawaj dawaj bo ja znowu jem, teraz torcika orzechowego i faktycznie zaczynam sie zamulać:baffled:

Boshe Gosia ja nie wiedziałam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo masz suwaczek nieaktualny.... to Ty tez wyczekujesz.... Za Ciebie tez mocno kciuki zaciskam od tej pory:tak:
P.s. mnie właśnie piersi bolały przy chodzeniu po schodach, też je podtrzymywałam i mi test wyszedł 3 dni przed @.... bo 6 dni przed @ była I krecha jeszcze

lenna na drugi dzien po spodziewanym terminie zrobilam i byl pozytwny jak widzialyscie na tesciku:tak::-)nie moglam wytrzymac i dlatego zrobilam:tak::-)

reklama
nic nie szkodzi Ataata- dzieki za kciuki
mi test co robilam 2 dni po spodziewanej wyszedl ujemny:-(ale puki @ nie ma wszystko jest mozliwe, a jak ze sluzem powinien byc czy nie??

Do góry