reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Puchatko wcale nie masz paranoi.
A co do pracy, to też 1 października zaczynam nową. Może też uda mi się schudnąć. :-)
gosia.pl trzymam kciuki, żeby to było to o czym wszystkie marzymy

ja nawet nie mam przypuszczen co do mnie, a sie wami kobitki denerwuje...niech sie posypia fasolki...mi jak niekontrolowanie wpadnie, to tez sie nie pogniewam;-) bo wtedy bym sie nie musiala zastanawiac, kiedy to juz czas...kobitki...bedzie dobrze...

Gosiu za ciebie tez trzymam mocno kciuki :-):-):-):-) w ogóle za nas wszystkie żebyśmy wreszcie wszystkie zafasolkowały :tak::tak::tak:

Dziewczynki ,troszkę mnie nie było,a tu takie wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Puchatko!!!!Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę!!!Betka to tylko formalność!!!
Rany,normalnie nie wiem co powiedzieć...Tak się cieszę!!!!!!!
Gosiu!!!Trzymam mocno zaciśnięte kciukasy!!!
Iwonko!!!Jeju!!!Normalnie gratuluję jak nie wiem co!!!
Dziewczyny,wszystkie Was serdecznie pozdrawiam
!!!Nie będę wszystkich wymieniała,żeby nikogo nie pominąć.
Buziaki.:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Iwonko ,Chciałabym za 3 tygodnie,byłam u lekarza i powiedział mi,że od tego cyklu mogę już zacząć na nowo starania,więc za 20 dni test trzymam w ręku:-).
Pogłaskaj brzusio ode mnie.:-D

Do góry