reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewuszki w ten gorący dzień!!! :-)

Ja tak szybciutko.

Gosia, na pewno zaliczysz :-)

Izabelka, :-D:-D:-D ale się usmiałam. Zresztą mój mąż też w nocy ma różne akcje a rano nie pamieta :-D

mufka, miłego dnia i bawcie się dobrze wieczorkiem :-)

A sesja....mogło byc. Ja tam się dobrze bawiłam i do teraz cały czas sie uśmiecham, chociaż nie wiem dlaczego ;-) Tak mi już zostało :-D
Ubranko miałam fajne, sportowe. (Mama aktywna uprawiająca sporty) :-) Zresztą wszystko sie okaze jak zobaczę zdjęcia :-) Oby mnie jakoś porządnie wyretuszowali :-D ;-)

Miłego dnia kochane!

reklama
Asiu Ciebie nie trzeba retuszować bo jesteś śliczna mamuśka!!!:tak:
A foteczkami, jak już je będziesz miała mam nadzieje, że sie pochwalisz....?

Ja od paru dni sieczuje do bani, mam mdłości całodzienne, żygam jak kot -normalka, ale juz mnie to zaczyna męczyć...:baffled:

Miłego dnia dla was wszystkich

Witam dziewczynki:-):-):-)

Ja tylko szybciutko sie witam i do lecę do pracy.
Podczytuję ale nie mam kiedy pisać:baffled:. Dziś wieczorkiem wpadają znajomi, nie widzieliśmy sie kupę czasu bo "wyemigrowali" za pracą do Szkocji. Z tego co mówili przez telefon to zapowiada się wieczór przy szklaneczce dobrej szkockiej whiskey:-)

musze lecieć, miłego dnia życzę:tak:
Mufka to miłej imprezki życze,fajnie tak z przyjaciółmi posiedzieć,,,papa

Asiu Ciebie nie trzeba retuszować bo jesteś śliczna mamuśka!!!:tak:
A foteczkami, jak już je będziesz miała mam nadzieje, że sie pochwalisz....?

Ja od paru dni sieczuje do bani, mam mdłości całodzienne, żygam jak kot -normalka, ale juz mnie to zaczyna męczyć...:baffled:

Miłego dnia dla was wszystkich

No właśnie Asiu fotki powklejaj i pochwal się...
Ataata ojej biduleczko,oby to szybko przeszło to niemiłe przytulanie z kibelkiem:tak:;-). A słyszałam,ze jak kobiety w ciąży wymiotują,to oznacza to,że organizm wyszyszcza się z toksyn i wszystkie be substancje dla dzidzi wyrzuca z wód płodowych..Także to wsyztsko Ataatko dla zdrowia dzidziusia.buźka...

:eek:Już są Styczniówki 2008 ale im dobrze ja się chce załapać na Maj lub Czerwiec 2008 mam nadziej że mi się uda dni tak szybko lecą zanim się za siebie obejrzę to już będzie Koniec Sierpnia i zaczynania starań o nasze bobo małe . Już się nie mogę doczekać tego dnia gdy będziemy się zaczynać starać to będą wspaniałe dni miesiące :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Też to dzisiajw idziałam niesamowita,już danwo na nie czekałam i wypatrywałąm,a dzisiaj są,ujrzałam,ty też hehe:tak::tak: życze juz teraz aby było szybciutko do sierpnia,,,i dzidzi...
Ja cały czasz czekam,ale chyba dam sobie spokój,pójde do pracy od września i tyle z tego będize...

styczniowki 2008, ja jestem 2006 :-) ale to zlecialo :no:

Niesamowita zobaczysz to chilka doslownie :tak:

ja jestem padnieta, do tego jeden dzieciak wyprowadzil mnie z rownowagi i nerwy mam w strzepkach :sick:
trzymajcie sie

Witajcie Kobietki!!!
Zbierałam się cały dzięn żeby coś napisać znowu rano bolałam mnie głowa :baffled: ale potem przeszło tylko dzień jakis tak rozpełzniety a teraz to juz prawie wieczór
Izabelko szkoda że ktoś Ci tak zszarpał nerwy a w jakim wieku są dzieci które uczysz?? Co do psiaka to wczoraj powiedziałam co myśłe i to też było niedobrze bo niby co niespełna trzyletnia dziewczynka może zrobic a mnie chodziło o sam fakt agresji:-(poza tym pies był na tyle zestresowany że nawet w nocy kręcił sie bardziej niż zwykle ale dziś już dobrze jest rozbiegany i radosny:tak:
NieSamowita bardzo przyjemne zdjątka :-)oby udało Ci sie zafasolkować wtedy kiedy zechcesz ja niestety jestem już na etapie myślenia żeby wogóle się udało :-( Miłego wiczorku :-)
Ilonko czas tak pędzi że za miesiąc to już prawie prawie :tak:
Gosiu napewno zdasz ostatni egzamin i wtedy to juz wakacje:tak:a jak tam Twoje zdrówko??
Asiu no proszę proszę robi sie nam tu wąteczek modelkowy jeszcze troche a popadne w jeszcze większe kompleksy :-)Buziaki dla córci widac że urodę odziedziczyła po mamusi:tak:
Ataata przykro mi z powodu Twoich dolegliwości napewno nieźle dają Ci w kość może juz niedługo sie z nimi pożegnasz:tak:potem będzie juz tylko lepiej a finał to już :-):-D
Ewciu nie wiesz jeszcze co Ci los przyniesie a póki co zawsze masz Mateuszka:tak:
Mufka przed Tobą znowu miły wieczorek :tak:
Kiniusia Kindzia i reszta kobietek które nam się tak pochowały miłego wieczorku :tak::-)

Puchatko i to jest najsmieszniejsze- czwartoklasista!!!! 10-11 lat! bachor jeden :baffled::confused: musze sie wziasc w garsc...
mnie tez glowa boli; burza przeszla i chyba bedzie lepiej;
a ile sie staracie, jesli moge spytac? jak bylam na starajcych sie to naprawde dziewczyny co pare lat sie staraly w koncu zaciazyly, wiec glowka do gory, jestesmy z Toba :tak:
Niesamowita fajne zdjecia ;-)

Izableko w prównaiu do niektórych wteranek to może jeszcze nie tak strasznie długo ale minęło już 18 cykli i ciągle nic w sumie teraz to drugi cykl biorę bromergon na zbicie prolaktyny i mam nadzieje że pomoże :tak: a ślub brałam 27 sierpnia i ciągle jeszcze nie do końca moge uwierzyc że jestem czyjąś żoną i ślub za mną :tak:
No a takie 10-11latki to teraz są coraz gorsze ale to niestetki wina rodziców :-(

reklama
wlasnie rodzice .... jutro ma przyjsc ojciec, zobaczymy :baffled:
trzymam kciuki zeby zadzialalo i abys miala upragniona fasolke ;-)

Do góry