E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry w ten piękny dzień...
Myz Matim niedawno wstaliśmy,he co za grzech tyle spać,teraz idziemy robić śniadanko,zrobimy naleśniki i zjemy raz dwa,bo lubimy jeść je z serkiem Danio.mniam...
A potem kawusia i ogarniemy mieszkanko...
Małemu dalej z nosa daje jak trze,i co chwile marudzi,zeby wytzrec nosa,bo wyciera sobie sma,ale wtedy jest caly rozmazany na buzi.
Asialc co to za zdjęcia kobietko,do gazety?? lub czegoś innego czy tylko tak dla siebie pozujecie...
:-)
Miłego dnia...
Myz Matim niedawno wstaliśmy,he co za grzech tyle spać,teraz idziemy robić śniadanko,zrobimy naleśniki i zjemy raz dwa,bo lubimy jeść je z serkiem Danio.mniam...
A potem kawusia i ogarniemy mieszkanko...
Małemu dalej z nosa daje jak trze,i co chwile marudzi,zeby wytzrec nosa,bo wyciera sobie sma,ale wtedy jest caly rozmazany na buzi.
Ale ten czas zasuwa,tylko miesiąc,będziesz chodizła jak na szpilakch zapewne...Witajcie w słoneczny poranek :-) :-):-):-).
Miesiąc do ślubu.
Normalnie nie mogę uwierzyć,ze to wszystko tak szybko zleciało.
Pamiętam jak w styczniu ubiegłego roku Marcin wyszedł z propozycją zaręczyn,
17 kwietnia były zaręczyny i prawie od razu szukanie sali, zespołu:-):-):-).
Wybrałam sobie 23.06. bo to czerwiec i powinno być ciepłoi akurat 23.06 sala była wolna a zespół miał ostatni wolny termin
.
Ślub mamy o 18 w Parafii Matki Boskiej Szkaplerznej i świętego Wojciecha w Lipce.
Na sali będziemy o 19 a fotografa mamy o 21i trochę uciekniemy z wesela :-):-).
Buziaki![]()
![]()
Witajcie dziwczynki! :-)
Ja tak szybciutko tylko się przywitać, bo zaraz przyjedzie bratowa z fotografem, modelką itp, i będą robić zdjęcia na naszym ogródku, a dokładniej na huśtawce ;-) (teście się zgodzili)
Zajrzę później.
Miłego dzionka
Asialc co to za zdjęcia kobietko,do gazety?? lub czegoś innego czy tylko tak dla siebie pozujecie...

Miłego dnia...