reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzień dobry w ten piękny dzień...
Myz Matim niedawno wstaliśmy,he co za grzech tyle spać,teraz idziemy robić śniadanko,zrobimy naleśniki i zjemy raz dwa,bo lubimy jeść je z serkiem Danio.mniam...
A potem kawusia i ogarniemy mieszkanko...
Małemu dalej z nosa daje jak trze,i co chwile marudzi,zeby wytzrec nosa,bo wyciera sobie sma,ale wtedy jest caly rozmazany na buzi.

Witajcie w słoneczny poranek :-) :-):-):-).
Miesiąc do ślubu :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie nie mogę uwierzyć,ze to wszystko tak szybko zleciało :-D:-D:-D:-D:-D.
Pamiętam jak w styczniu ubiegłego roku Marcin wyszedł z propozycją zaręczyn,
17 kwietnia były zaręczyny i prawie od razu szukanie sali, zespołu:-):-):-).
Wybrałam sobie 23.06. bo to czerwiec i powinno być ciepło :-D:-D i akurat 23.06 sala była wolna a zespół miał ostatni wolny termin :-p:-p.
Ślub mamy o 18 w Parafii Matki Boskiej Szkaplerznej i świętego Wojciecha w Lipce.
Na sali będziemy o 19 a fotografa mamy o 21 :-D:happy2::happy2::happy2::happy2: i trochę uciekniemy z wesela :-):-).

Buziaki :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ale ten czas zasuwa,tylko miesiąc,będziesz chodizła jak na szpilakch zapewne...
Witajcie dziwczynki! :-)

Ja tak szybciutko tylko się przywitać, bo zaraz przyjedzie bratowa z fotografem, modelką itp, i będą robić zdjęcia na naszym ogródku, a dokładniej na huśtawce ;-) (teście się zgodzili)
Zajrzę później.

Miłego dzionka

Asialc co to za zdjęcia kobietko,do gazety?? lub czegoś innego czy tylko tak dla siebie pozujecie...:confused::baffled::-)

Miłego dnia...

reklama
Niesamowita nim się obejrzysz to zaraz będzie staranko,zaręczyny i ślub u ciebie...życze ci tego naprawde z całego serca...:-)
Ty to sie chyba nie doczekasz,a czemu wcześniej nie zaczniesz starań o dzidzie??

Co dzisiaj robię/?? hmm
Narazie w domu,potem jak zwykle spacer,moze na miasto na loda skocze zMatim. Wszytskie moej kumpele pracują,a jedna z dwójką dzieci wyjechała do siory na wieś i odpoczywa,a ja sama...Masakra,nie lubie być sama,chyba z a bardzo towarzyska jestem,jak jestem długo sama,to zaraz mnie gdiześ nosi,wsuiadam wtedyw samochód i sobie jeźdże do znajmoych albo na wieś do ciotki..

Sabinko już prawie wszystko mamy załatwione. Jeszcze tylko dekoracja sali, szampany, księga gości, garnitur Marcina i dodatki, odbiór mojej czerwonej sukienki oraz kolczyków do kompletu i to by było na tyle :-):-):-):-):-):-):-).

Nie martw się nie długo ty tez będziesz się starać a później będziesz mieć śliczne maleństwo :-):-):-).
Tak zaręczyny 17 kwietnia 2006 roku , heh dużo z Marcinem od tego czasu przeżyliśmy i czas tak szybko zleciał i wszystko powoli łagodnieje :happy2::happy2::happy2:

Ewciu już od dzisiaj nie mogłam uwierzyć ,że to juz tak blisko do czerwca :tak::tak:

Chwilowo jestem ;-)

Ewcia, dzisiejsze zdjęci abyły robione do jednego z czasopizm. Oczywiście mnie na nich nie będzie, tylko modelka :-) Korzystali jedynie z naszego ogródka, a dokładniej huśtawki :-)

isikora, jak ten czas leci. Już miesiąc :-) Nie obejrzysz się, a będziesz stała przed ołtarzem w pięknej sukni :-)

Kiniusia, całuski ogromniaste. Oj chyba Cię męczą te nocki

NieSamowita, powodzenia u dentysty:-) A ja do teraz miałam towarzystwo, tzn tę ekipę o której wcześniej pisałam i było bardzo fajnie. W końcu nie siedziałyśmy z Nati same :-) Fotograf chciał córci zrobić zdjęcia ale coś Go nie polubiła i nic z tego nie wyszło ;-) Może gdyby pobył cały dzień to by się oswoiła :-)
Twoje zdjęcia super. Wyglądasz baaardzo ładnie :-)

Puchatka, jakie kompleksy? Żartujesz? A o mojej "urodzie" to szkoda gadać ;-) Aż się boję jak te poniedziałkowe zdjęcia wyszły.
Jak się dzisiaj czujsz?

Izabelka, jak rozmowa z rodzicami tego dzieciaka?

Ataata, jak dzisiaj samopoczucie Nadal okupujesz łazienkę, czy tylko masz mdłości? Uwirz mi, że trzeba mnie retuszować, oj trzeba ;-) Dam znać kiedy i gdzie będą fotki z sesjii poniedziałkowej.

Kindzia, :-)

No i musze zmykać. Na razie

hejka
wlasnie wciagnelam obiad-warzywka na parze,ale bylam glodna; po pracy mialam od razu korepetycje i nie mialam jak zjesc...
pogadalismy we 3 z ojcem i chlopakiem;a jaki malutki byl przy tacie :szok: podjelam pewne kroki i mam nadzieje,ze chlopak sie uspokoi...

Isikora chyba nam wkleisz zdjecie sukni, co????
Niesamowita trzymaj sie u dentysty brrr
Ewcia co slychac w Slupsku? mam sentyment, bo studiowalam 5 lat ;-)
lece zrobic kawusie, moze sie dolaczy ktoras...
aha w sumie nie pisalam Wam (a ktoras z was pisala, ze szybko nam sie uda zaciazyc), ale my sie jeszcze nie staramy o nastepna dzidzie...mysle ze w styczniu zaczniemy :-)
buziaczki

Izabelko pewnie,że wkleję zdjęcie sukni, przymiarka 14 czerwca :happy2::happy2::happy2::happy2:
Asiu teraz dni będą uciekać szybszym tempem :-D:-D:-D:-D.

Uciekam bo jedziemy do Rawy Mazowieckiej z ostatnim zaproszeniem, uffffffff wreszcie koniec :tak::tak::tak::tak:

Cześć laseczki,ja właśnie się obudziłam i jestem jeszcze trochę zamroczona,ale jakoś cosik napiszę;-)

asialc ,strasznie mnie męczą te nocki,ale jednak zajefajnie się czuję z tą zmianą,na którą mnie przenieśli:-D. A ja się tak denerwowałam...:-D Gratuluję sesji zdjęciowej:-)

isikora ,jeszcze tylko miesiąc i będziesz zaobrączkowana:-D. Super:-D
Zobaczysz jak teraz Ci ten miesiąc zleci:-)

ewcia ,no i jak minął dzionek?Wyszłaś gdzieś?:-)

niesamowita ,szybko zleci do Twoich starań,zobaczysz:tak:

Pozdrawiam resztę dziewczynek.
Buziam was wszystkie:-D

Witajcie Kobietki!!!
Od rana dudni w mi w główce i już sama nie wiem od czego to może być a teraz właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem i Bazylek 3/4 drogi szedł grzecznie a potem bunt i do domku wrócił na rączkach:-D przecież jak piszczy jak oszalały i leży to nie będę go ciągnęła siłą
NieSamowita jak tam po wizycie u zębisty ??? Mam nadzieję że nie wymęczył Cie tak bardzo i juz wszystko jest oki:tak:
Ilonko widze że koniec zaproszeniowych wycieczek i że coraz mniej rzeczy do zapięcia na ostatni guzik :tak:A jak postępy remontowe??
Asiu no niestetki ostatnio dopadają mnie różniaste kompleksy i rosną sobie we mnie jak grzyby po deszczu ale może uda się je znowu wyplenić bo już kiedyś pogodziłam się z tym żre jestem jaka jestem i w roziamr chocby 38 to ja sie nigdy nie wcisnę :tak: a do jakiej gazetki te zdjęcia z Twojej sesji ??? Buziolki dla Natalki:-)
Kiniusia może przy takiej pogodzie prtaca na nocną zmiane to jednak błogosławiństwo a nie przekleństwo:tak:
Ewciu mam nadzieję że dzionek udany i że Mateuszkowi katarek przechodzi:tak:
Izabelko mam nadzieje że ten dzieciak już nie będzie szarpał Ci nerwów:tak:Buziaki dla synusia:-)
Mufka jak tam po wczorajszym wieczorku???:-)
Ataata jak Twoje samopoczucie ?? Mam nadzieję że jak najlepiej a przynajmniej na tyle dobrze na ile to możliwe:-)Buziaki dla Ciebie i fasolki:tak:
Kindzia a jak Tobie minął dzisiejszy dzionek ?? :-)
Wagnies a Ciebie mróweczko gdzie wcieło?? pomachaj chociaż do nas:tak:
sreberko tradycyjne machanko:tak::-)
Gosiu buziolek dla Ciebie:tak:
Dla reszty kobietek spokojnego wieczorku i miłych myśli a potem przyjemnych snów:tak:

reklama
puchatka ,możesz mi wierzyć,że praca w moim zakładzie na nocną zmianę to tym bardziej przekleństwo.Pracuję na produkcji i mało tego,że ogólnie jest gorąco to jeszcze są maszyny i taśmy,które jeszcze bardziej podnoszą temperaturę.Ogólnie jest nie ciekawie.Rozbieramy się jak tylko możemy,ale nie możemy sobie na dużo pozwolić,bo 99% facetów u mnie w zakładzie to typowi erotomani;-).
W zeszłym roku,chodziło się tylko w króciutkich spodenkach i w stanikach i polewało się non stop wodą.W tym roku zapowiada się to samo,aż nie chce mi się myśleć:wściekła/y:
Pozdrawiam Cię GORĄCO;-):-D

Do góry