reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!
Jakis taki do nie powiem czego ten dzień od rana boli mnie głowa i jakoś wszyscy uparli się żeby wyprowadzic mnie z równowagii:wściekła/y::sick:Normalnie mam dosyć wczoraj przyjechała sisostara mojego mężusia z córcią Olka dobry dzieciak ale ile razy mozna tłumaczyć nie szczyp pieska albo nie bij pieska:-(ja rozumiem zeby chciała go zagłaskac na śmierć ale takiej reakcji to sie nie spowidziewałam albo stała na dni i piszczała piesku piesku baw sie ze mną a on biedny tylko uciekał i już nie wiedziała gdzie się chować a jak popołudniu usnęluu mi się na kanapie a Bazylkowi obok mnie to co 5 minut budziło mnie piszczenie i krzyczenie nie śpij piesku :eek: Potem jeszcze kilka małych rzeczy mi dopiekło i już jestem na skraju wyczerpania psychicznego. Jutro na 3 dni wyjeżdża teściowa i ja już nawet nie mam siły się cieszyć :baffled: MOże jak sie wyspię to będzie mi lepiej:tak:
Asiu no wprawaka jest konkretna i cierpimy trochę próbując oduczać Bazyla nawyków nabranych w poprzednim domku co bywa troche trudne jak piszczy o 3 czy 4 rano:-(No nic damy rade to w końcu nasz piesek i już bardzo sie do niego przywiązaliśmy:tak:Miłego wieczorku i buziaki dla Natalki:-)
Ewcia jak tam spacerek?? napewno udany był :tak:Miłych snów dla synusia:-)
Kindzia wakacje 3 razy w roku no na takie rozwiązania to ja też bym się pisała:tak::-)
NIeSamowita a to świenie w tej dentystyce żeby kazac Ci tak długo czekać :wściekła/y:Mam nadzieję że miałaś udany dzionek:tak:
Ilonko zdaniem teściowej się nie przejmuj moja do dzisiaj przekonuje mnie do innych zasłon;-)masz racje Wasz pokój Wasz wybór :tak: nie uciekaj może nigdzie po prostu za dużo stersów macie ostatnio a i pogoda taka męcząca to organizm wycieńczony będzie lepiej:tak:
Mufka jak pierwszy dzień w pracy bo chorobowym ? Miłych snów:-)
Izabelka jak tam po weekendzie?? spokojnego wieczorku i buziaki dla synusia:-)
Dla resztych kachanych Kobietek zostawaiam życzenia miłej nocki i słodkich snów:tak:

reklama
Hejo.My byliśmy na mieście,kupiłąm małemu sandały,hm 35zł,kiedy ja sobie coś kupie:confused::baffled:
Ale w końcu noga nie bedize mu się gotować...Wybyliśmy potem do cioci na wieś i tam do tej pory, teraz Matu się kąpie,a ja czytam i pisze dow as.

Cześć dziewczynki!
ewcia, isikora, Ataata, NieSamowita, mufka, Izabelka, Puchatka, dorapio, Kiniusia, Kindzia, ivi, eni :-)
Nie odzywałam się, bo weekend spędziłam w szpitalu u Babci a dzisiaj pobudka po 5 i sesja zdjęciowa do 15 ;-)

ewcia, i jak synek? Dzisiaj już nie jest taki rozpalony? Ale fajne miałaś spotkanko z psiapsiółkami ;-)Też takie lubię. :-) A co to za targi Fimalu?

Synek nic nie miał rano,spał do 9,takze dobrze jest. Targi fimalu czyli firmy budolanej,moja siora tam pracowała i tak zawsz ejeźdizliśmy,a teraz ona nie pracuje,ale jej nowy fagas pracuje,także też zajehcaliśmy. Była muzyka,tańce,jakieś konkursy itp..

Miłego wieczoru,lece go ubrać,bo krzyczy,hehe

Cześć laseczki,ja tylko na chwilunie,bo szykuję się do pracy.Niestety ten tydzień to nocki,a jestem wściekła,bo chwilowo będę na innej zmianie:wściekła/y:.
Pozdrawiam was wszystkie baaaaaaaaaaaaaaaardzo serdecznie!!!:-D:-D:-D
Słodkich snów wam wszystkim życzę:-).
Do juterka.:tak:

witam ;-)
weekend minal spokojnie; w sobote u tesciow,ale bylam sama bo pilnowalam domku-zeby nie rozkradli kwiatow i sadzonek :eek: potem babcia z dziadkiem troszke sie nacieszyli wnukiem i bylo fajnie;
wczoraj musialam sprzatac...:baffled: no i poszlismy na dzialke do znajomych, zrobilismy ognisko; brzdace biegaly i zdzieraly sobie nozki hihi
byl dosc udany; przede wszystkim pogodzilismy sie z mezulkiem :-D
a dzisiaj pracowicie; dodatkowe godziny w pracy i poszlam do miasta; kupilam prezent na komunie braciszkowi i zamowilam kawiaty dla mam ;-)

Isikora bedzie dobrze zobaczysz, teraz sa nerwy,malo czasu, duzo zalatwiania; kazdy chce cos innego...u nas bylo tak samo, myslalam jak to bedzie jak teraz juz drzemy koty :confused: ale jakos poszlo :elvis:

Puchatka biedny pieseczek; chyba powinnas ostro zwrocic uwage jej rodzicom.

Kindzia ale masz plany ...a skad klikasz?
Asialc gratulacje zakupow! ja mam tak,ze jakos komus latwiej mi cos kupic niz sobie...szkoda kasy, a to innym razem itp nosze po mlodszej siostrze :dry: i co mama wygrzebie w lumpie hehe

a tak w ogole to myslalam ze nianie udusze...taki upal a moj syn ubrany UWAGA body+na krotki rekaw + dlugie spodnie!!! jak go w domu rozebralam-byl na dworze od 14-15 w ten upal najgorszy! to caly byl czerwony; oby udaru nie dostal! troszke jej sie oberwalo, ale na spokojnie....

lece spowrotem do pracy :baffled:
pozdrowionka i do jutra

Cześć laseczki,ja tylko na chwilunie,bo szykuję się do pracy.Niestety ten tydzień to nocki,a jestem wściekła,bo chwilowo będę na innej zmianie:wściekła/y:.
Pozdrawiam was wszystkie baaaaaaaaaaaaaaaardzo serdecznie!!!:-D:-D:-D
Słodkich snów wam wszystkim życzę:-).
Do juterka.:tak:
To życze miłych nocek,oby nie były aż tak pracowite...

Ataata, to akurat było zupełnie co innego :-);-)

O sesji dowiedziałam się w piątek wieczorem. Zadzwoniła bratowa, że szukają dziewczyn, którym zrobili by manicure, makijaż, jakoś przebrali itp. Tak do gazety "przed" i "po" lub coś w tym rodzaju :-);-)więc się zgodziłam. A czemu nie :-) Chociaż coś nowego. Tylko się bałam, żeby fotografowi nie pękła karta w aparacie jak zacznie robić mi zdjęcia :-D:-D:-D ;-)
A do fotek tak mnie wymalowali, ze dzwoniłam po męża żeby po mnie przyjechał, bo wstyd po południu wyjść z takim mocnym makijażem na ulicę :-D Co innego gdyby to był wieczór. :-D

Izabelka, mnie też zawsze szkoda było wydać pieniądze na siebie. Tylko okazało sie, ze moja córcia wyglada prześlicznie, a ja przy Niej jak szara myszka z wyciągniętymi swetrami, poprzecieranymi spodniami, więc w końcu postanowiłam i ze sobą coś zrobić :-) Bo w końcu wsyd mieć taką mamę, któr achodzi w ubraniach które mają duuuzo lat ;-)
A co ta niania? Zwariowała?!!

Kiniusia, nocki? Jak Ty wytrzymujesz? Spokojnej pracki kochana.

NieSamowita, niestety u babci nie lepiej. W ogóle brak mi słów na szpiotal w którym teraz jest i na personael. To się w głowie nie mieści!
Buziaczki.

Puchatka, córa jak zawsze wycałowana :-) Trzymam kciuki za naukę pieska ;-)

Ewcia, to dobrze, ze synek zdrowy. To fajnie było na tych targach:-) Jeśli chodzi o zakupy, to idź następnym razem i kup coś dla siebie. W końcu i my też musimy jakoś wyglądac :-)

No dobrze. Już zmykam. Spokojnych snów.

hej kobitki :-)
ja jak zwykle infomacje w skrocie ;-)
dzis juz mialam test koncowy :-)mam nadzieje ze zalicze:-pno a w srode ustny i WAKACJEEEEEE:-):-)
wiec bede mogla do was czesciej pisac a nie tylko podczytywac, bo zanim przeczytam to juz nie mam czasu zeby odpisac:-(

NIesamowita spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe -wszystkiego co sobie zazyczysz kochaniutka, duzo usmiechu i jak najmniej smutkow i zmartwien :-):-)

reszte dziewczynek serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje ze wszystko u was ulozy sie ok -to do tych ktore maja jakies problemiki
asilac -hej modeleczko;-)jak tam sie podobala sesja ??bo mnie te 3 godziny pstrykania wymeczyly :-p, no i zycze twojej babci powrotu do zdrowia

a co do tych u ktorych wszystko ok- pozdrowionka i usciski i powodzenia w nastepnym cyklu staran

hmm poszlam na latwizne i napisalam tak ogolnie, ale ja naprawde jeszcze jestem bardzo zajeta, wiec stac mnie tylko na tyle
ale bardzo was lubie i pozdrawiam mocniutko :-)

czesc dziewczynki
u nas piekne sloneczko, jem sniadanko i ide na rynek; moze pojde za rada i kupie sobie jakas bluzke :tak:

Asialc fajnie taka sesja, a podobalo Ci sie ja Cie wyszykowali?

Gosia powodzenia na tescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz sluchajcie co maz odwalil w nocy :szok: jeste jego kolej wstawania do malego-gral do pozna i nie moglam go zwalic z lozka; juz sie wkurzylam i leb wzial moje spanie,ale twardo nie wstalam :-) w koncu wstal i poszedl do kaloryfera i kreci pokretlem; pytam sie o co chodzi? on ze swiatlo wlacza :-p:laugh2: ja mowie to ciezko Ci wlaczyc bo wlacznik jest kolo drzwi :dry: to jaki oburzony ze niby on nie wie jak sie swiatlo wlacza hahahahahahaha rano pamietal o kaloryferze,ale nie to po co tam byl; ;-)
zycze udanego dnia!!! wracam dzisiaj po 17 z pracy wiec pozdrowionka

Witam dziewczynki:-):-):-)

Ja tylko szybciutko sie witam i do lecę do pracy.
Podczytuję ale nie mam kiedy pisać:baffled:. Dziś wieczorkiem wpadają znajomi, nie widzieliśmy sie kupę czasu bo "wyemigrowali" za pracą do Szkocji. Z tego co mówili przez telefon to zapowiada się wieczór przy szklaneczce dobrej szkockiej whiskey:-)

musze lecieć, miłego dnia życzę:tak:

reklama
no i nic sobie nie kupilam norma :-) za duzy tlok byl i upal :baffled:
zrobilam zakupy-swirze warzywa-jutro na parze na obiad; pycha
zaraz niania wpadnie i musze ja poinstuowac jak ma go ubierac na spokojnie :cool2:
lece papa

Do góry