Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie Kobietki!!!
Jakis taki do nie powiem czego ten dzień od rana boli mnie głowa i jakoś wszyscy uparli się żeby wyprowadzic mnie z równowagii
:sick:Normalnie mam dosyć wczoraj przyjechała sisostara mojego mężusia z córcią Olka dobry dzieciak ale ile razy mozna tłumaczyć nie szczyp pieska albo nie bij pieska:-(ja rozumiem zeby chciała go zagłaskac na śmierć ale takiej reakcji to sie nie spowidziewałam albo stała na dni i piszczała piesku piesku baw sie ze mną a on biedny tylko uciekał i już nie wiedziała gdzie się chować a jak popołudniu usnęluu mi się na kanapie a Bazylkowi obok mnie to co 5 minut budziło mnie piszczenie i krzyczenie nie śpij piesku
Potem jeszcze kilka małych rzeczy mi dopiekło i już jestem na skraju wyczerpania psychicznego. Jutro na 3 dni wyjeżdża teściowa i ja już nawet nie mam siły się cieszyć
MOże jak sie wyspię to będzie mi lepiej
Asiu no wprawaka jest konkretna i cierpimy trochę próbując oduczać Bazyla nawyków nabranych w poprzednim domku co bywa troche trudne jak piszczy o 3 czy 4 rano:-(No nic damy rade to w końcu nasz piesek i już bardzo sie do niego przywiązaliśmy
Miłego wieczorku i buziaki dla Natalki:-)
Ewcia jak tam spacerek?? napewno udany był
Miłych snów dla synusia:-)
Kindzia wakacje 3 razy w roku no na takie rozwiązania to ja też bym się pisała
:-)
NIeSamowita a to świenie w tej dentystyce żeby kazac Ci tak długo czekać
Mam nadzieję że miałaś udany dzionek
Ilonko zdaniem teściowej się nie przejmuj moja do dzisiaj przekonuje mnie do innych zasłon;-)masz racje Wasz pokój Wasz wybór
nie uciekaj może nigdzie po prostu za dużo stersów macie ostatnio a i pogoda taka męcząca to organizm wycieńczony będzie lepiej
Mufka jak pierwszy dzień w pracy bo chorobowym ? Miłych snów:-)
Izabelka jak tam po weekendzie?? spokojnego wieczorku i buziaki dla synusia:-)
Dla resztych kachanych Kobietek zostawaiam życzenia miłej nocki i słodkich snów
Jakis taki do nie powiem czego ten dzień od rana boli mnie głowa i jakoś wszyscy uparli się żeby wyprowadzic mnie z równowagii

Asiu no wprawaka jest konkretna i cierpimy trochę próbując oduczać Bazyla nawyków nabranych w poprzednim domku co bywa troche trudne jak piszczy o 3 czy 4 rano:-(No nic damy rade to w końcu nasz piesek i już bardzo sie do niego przywiązaliśmy

Ewcia jak tam spacerek?? napewno udany był

Kindzia wakacje 3 razy w roku no na takie rozwiązania to ja też bym się pisała

NIeSamowita a to świenie w tej dentystyce żeby kazac Ci tak długo czekać

Ilonko zdaniem teściowej się nie przejmuj moja do dzisiaj przekonuje mnie do innych zasłon;-)masz racje Wasz pokój Wasz wybór

Mufka jak pierwszy dzień w pracy bo chorobowym ? Miłych snów:-)
Izabelka jak tam po weekendzie?? spokojnego wieczorku i buziaki dla synusia:-)
Dla resztych kachanych Kobietek zostawaiam życzenia miłej nocki i słodkich snów