reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam was..
A ja wypoczelam zwiedizlam wsyztsko co trzeba ,na Słowacji byliśmy,no i na basenach,aqua parkach-mojemu synowi najbardziej to sie podobało z całej wycieczki,hehe
Zdjecia wkleje potem,bo bateryja naladowana,ale ja sprzatam,,wieczorkiem,,albo popoludniu..
Maz pojechal do tesciowej po miesko,bo jutro trzeba sloiczki robic,,jakies 30 mi zosatlo:baffled::baffled::baffled:...a kolo 16 idziemy do znjaomych na pepkowe,bo 3 dziekco im sie urodzilo 14 stycznia,,druga coreczka,,i dzisiaj ans zaprosili,,hmm,trzeba cos kupic,,

Ja ide umyc podlogi i zmykam do sklepu cos dla malej kupic i na obiadek tez...

Milego dnia...

reklama
A ja dziękuję za gratulacje :-)

Domyślam się jaki sajgon mnie czeka po porodzie ale damy rade . Jak nie my to kto? :-p

A wam kochane życzę każdej z osobna dwóch lokatorów pod serduszkiem. Niesamowite uczucie. A jak podrosną i zaczną kopać? To dopiero będzie wesoło :tak::-D

Witajcie dziewczynki, ja już w domciu. Kraków przepiękny, ja wypoczęta więc jest super. Później powklejam wam parę zdjęć.

Acha doczytałam tylko, że eliczek spodziewa się dzidziusia moje gratulacje:tak::-D

Wanilia_sky witaj z powrotem
Bastra oj ale cię wytrenują tym kopaniem. Od razu pokażą kto tu rządzi hihi

Bastra teraz kopią w brzuszku a potem na boisku....hihihi....

Wanilia Sky witaj.

Ewciu witaj.

Dorotko ja cały czas trzymam za ciebie kciuki.

Altoids przeszła wyskrobałam resztki mojej maści, ale teraz zjadłam pomarańcza i znowu swędzi mnie broda.:baffled::baffled::baffled: Kurcze ale ja muszę przecież jeść, bo z głodu umrę.

A ty jak się czujesz?:-D:-D:-D

Biedactwo moje, wypij tez sobie wapno rozpuszczalne, moze Ci pomoze.....a najlepiej to byc Ci zrobilo towarzystwo meza....ale to juz niedlugo Cie czeka....:-):-):-);-)

ja mam sie dobrze, nadal mam katar i gardlo boli, ale na szczescie goraczka odpuscila...no i wczoraj byly staranka, bo brzuszek bolal na owu, dlatego tez wczoraj malo mnie bylo na internecie, jak juz sie starac to na calego :-p...No jutro jeszcze poprawimy i bedziemy czekac...
a teraz siedze w pracy i mysle co zrobie na kolacje....
pozdrawaim Was kochane....

Witajcie dziewczynki, ja już w domciu. Kraków przepiękny, ja wypoczęta więc jest super. Później powklejam wam parę zdjęć.

Acha doczytałam tylko, że eliczek spodziewa się dzidziusia moje gratulacje:tak::-D

Wanila- witaj, ciesze sie ze jestes wypoczeta, i zadowolona z wycieczki. Krakow jest sliczny, jak dla mnie najpiekniejsze miasto w Polsce....Jak Twoje chlopaki przezyly ten czas bez Ciebie?:confused:

reklama
Witam was..
A ja wypoczelam zwiedizlam wsyztsko co trzeba ,na Słowacji byliśmy,no i na basenach,aqua parkach-mojemu synowi najbardziej to sie podobało z całej wycieczki,hehe
Zdjecia wkleje potem,bo bateryja naladowana,ale ja sprzatam,,wieczorkiem,,albo popoludniu..
Maz pojechal do tesciowej po miesko,bo jutro trzeba sloiczki robic,,jakies 30 mi zosatlo:baffled::baffled::baffled:...a kolo 16 idziemy do znjaomych na pepkowe,bo 3 dziekco im sie urodzilo 14 stycznia,,druga coreczka,,i dzisiaj ans zaprosili,,hmm,trzeba cos kupic,,

Ja ide umyc podlogi i zmykam do sklepu cos dla malej kupic i na obiadek tez...

Milego dnia...

Ewcia- i Ty wrocilas do nas z energia.....cos chyba z tego bedzie.... Fajnie ze odpoczelas, ale widze ze juz od razu po powrocie czekaja Cie sloiki, zakupy i sprzatanie....samo zycie...w koncu kobiety to matki, zony i kochanki...ale czy to nie urocze....

Do góry