reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Bastra mam nadzieję, że cieszysz się z tego swojego podwójnego szczęścia. W każdym razie gratuluję :-)

reklama
Beatko!!! Ty Słońce to jak już gratulujesz, to człowiekowi same łzy ze szczęścia lecą!
Piękne to zdjonko!!! Śliczne!:tak::tak::happy2:
Dziewczyny, lepiej może nie straszyć Bastry, cieszy się dziewczyna i dobrze! Jak Bączki będą na świecie to się przekona, co to ją czeka!
A z drugiej strony, to szczęscie dwoje za jednym zamachem. My się męczymy, żeby wystarać to drugie dzieciątko - a dziewczyna będzie mieć dwójkę od razu.:blink:;-)
Aguś, Moreme, Majeczka, Antiope, miczel, Dorotka, Bastra i wszystkie pozostałe - ściskam Was mocno!:happy2:

Ale fajne wiesci !!!!!!!!!!!!!!!!!

Eliczku- sciskam Cie mocno, ogromnie WAM gratuluje!!!:tak: Chyba masz teraz usmiech od ucha do ucha....
A czemu mowisz ze mozesz miec jakies badania wczesniejsze ze wzgledu na wiek? o jakie badania chodzi....sorry ze tak pytam, ale ja jestem po trzydziestce i moze powinnam wiedziec cos o takich badaniach....
Czy Bartus juz wie? Ale sie ciesze dziewczyno.:-):-):-).....!!!!!!!!!!!!

Agus- kochana, fajnie ze wracasz niedlugo do domku. Pewnie masz juz dosc szpitala, wyobrazam to sobie.....Mam nadzieje ze teraz juz wszytsko bedzie dobrze i trzymam za Was kciuki zeby juz do konca bylo spokojnie....Sciskam Cie mocno

Bastra- ale cudownie!!! Kochana, ja bym strasznie chciala od razu miec dwojeczke, chyba bym ze szczescia skakala do samego nieba....Zycze Ci spokojnej ciazy, zeby te dwa maluchy przyszly na swiat zdrowe i rozowiutkie....Dbaj o siebie, kochana......

ALe nowiny- w sumie to juz sporo staraczek zafasolkowlao od poczatku roku!!! to dobry znak, teraz czekamy na Dorotke i na Ewcie!!! A potem kolej na Ciebie Beatko!!!
i moze jeszcze po drodze Wanilia, Nawife, Majeczka, Madigirl......moze ja..... Oby nam sie wszystkim udalo. Z serca nam wszystkim tego zycze...........

OJ BEATKO- ABYS MIALA RACJE, niech nam sie wszystkim uda, niech dla nas wszystkich zasweici sloneczko......
Jak Ty sie czujesz w ogole, przeszla juz Ci ta wysypka?

Altoids przeszła wyskrobałam resztki mojej maści, ale teraz zjadłam pomarańcza i znowu swędzi mnie broda.:baffled::baffled::baffled: Kurcze ale ja muszę przecież jeść, bo z głodu umrę.

A ty jak się czujesz?:-D:-D:-D

Altoids no ja testuję w środę, więc się wszystko okaże hehe
Beatka po pomarańczy cię broda zaczęła swędzieć? Czyżby alergia?

reklama
Do góry