reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Aguś wracaj do domku i cała ciąża ma przebiegać już tylko spokojnie
Eliczek gratulacje po raz trzeci hehe

To i tutaj pogratuluje swiezej ciezaroweczce :-)

Chcialam sypnac garsc fluidkow albo caly worek bo dzisiaj sie dowiedzialam ze bede miec blizniaki :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak wiec lapac i zycze powodzenia

Bastra łapię, łapię te fluidki. Ale może tylko połowę bo ja jednakoż wolałabym jednego bobaska w brzusiu hihi

Cześć Dziewczyny!
Nie śpię już od 4 rano, leżę w łóżku i nie mogę zasnąć.
Zaczełam przerabiać zdjęcia ze Świąt i jest jeszcze jedno, zrobione dziś o 5.00 czasu naszego tzn. w Szkocji. W Polsce jest teraz 6.30.

Dorotka!!! Twoje czary chyba podziałały!!!! Teraz czekam na ciebie!:-D:biggrin2:
Dziewczyny, to mój drugi w życiu test ciążowy!!!!

Eliczku z całego serducha Ci gratuluję:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-DDzięki wielkie dziewczyny za gratulacje!!!!
Bastra!!! Jeszcze raz gratuluje bliźniaków. Nie ma to jak za jeddnym razem załatwić sobie dwójeczkę!!!
Fluidki się przydadzą, a co!
Aguś! Dbaj o siebie! Cieszę się, że u Ciebie już wszystko dobrze!
Dorotko! Teraz czekam na dobre wieści od Ciebie!
Wg. kalkulatorka termin wypada na 27 września. Biję się z myślami czy wstawić suwaczek, ale może poczekam jeszcze. Jak wszystko będzie dobrze to wkleje.
W przyszłym tygodniu idę umówić się do lekarza. Niestety tu nie ma ginekologów na wyciągnięcie ręki, więc muszę się trochę przestawić. WSzkocji nie robi się USG przed 13 tygodniem ciąży, ale doradzono mi, żeby jednak pójść wcześniej, bo może ze względu na wiek wcześniej będę mieć jakieś badania.
Ściskam Was mocno dziewczyny i życzę równie udanego dnia!!!

reklama
Eliczku moje gratulacje!!!

546.jpg

Do góry