reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dorotko nie wiem czy opłaca się Ciebie dopisywać do listy, zaraz Cię trzeba będzie wykreślać ..... niech spojrzę.... za jakieś 2 tygodnie hi, hi, hi
Oczywiście żartuję. Postawi Ci się dwie czerwone pionowe kreseczki na liście.

reklama
Cześć Kochane dziewczyny!!!
Co to nowy wątek się kroi???
Buziakii pozdrowionka. Ja na razie muszę popracować fizycznie przy żelazku, więc później coś napiszę.
Pozdrawiam wszystkie starające się!!

Beata2710 gdzie Ty się podziewasz;-) Co u Ciebie? U mnie staranka,staranka i jeszcze raz staranka:-):tak: czyli cięzka praca fizyczna;-) ale zarazem przyjemna...:-)

:-D:-DMajeczka ale masz fajnie z tymi starankami....hihihi..... a ja latam tu i tam.....hihihi...... Dzis byla taka sliczna pogoda, i bylismy na spacerku. Potem Oskar siedzial na kompie i ogladal Gwiezdne Wojny w jez. angielskim mowi ze uczy sie jezyka......hihihi......:tak::tak::tak:

Witam się z rana :-)

Mnie jakieś przeziębienie dopadło, gardło zawalone i katar. Aż się boję czy mi się nie pogorszy, bo jutro wyjeżdżam na długo oczekiwany wyjazd, oby mnie nie rozłożyło jeszcze bardziej.

Witam się z rana :-)

Mnie jakieś przeziębienie dopadło, gardło zawalone i katar. Aż się boję czy mi się nie pogorszy, bo jutro wyjeżdżam na długo oczekiwany wyjazd, oby mnie nie rozłożyło jeszcze bardziej.
wanila trzymam kciuki, żeby choróbsko Cię nie rozłożyło na całego. Miłego pobytu w Krakowie i smacznych obwarzanków (polecam z sezamem);-):-)

Czesc laseczki

Wanilia Sky u mnie ostatnio tez kiepsko, dostalam na twarzy uczulenie i jeszcze boli mnie gardlo.
Ten rok, jakos zle sie zaczal......hihihi...... ale oby do przodu. Zycze Ci milego pobytu w Krakowie, bawcie sie dobrze.

reklama
Oj dziwczynki, coś o zdrówko nie dbacie ;-) Wanilia_sky baw się dobrze! Jak chcecie się pdobudować że ktoś ma gorzej od Was to słuchajcie: jestem dziś w pracy do 22, w domu będę 22.40, jutro rano wyjeżdżam na konferencję o 4.30 więc pobudka o 3.50 :szok: Oczywiście nie spakowałam się jeszcze :baffled:
Muszę się Wam też pochwalić... Dzisiejszy test owu pozytywny - dwie identyczne krechy, od wczoraj piękny płodny śluzik, a dziś ból jajników ;-) Tylko tempka coś nie chce odbiegać wiele od normy :confused: Mam nadzieję że wczorajsze przytulanka i planowane dzisiejsze przyniosą efekty ;-)

Pozdrawiam Was ciepło!

Do góry